lauantai 30. heinäkuuta 2016

Blogisynttärit (ja ongelmia)

Huomenna tulee kuluneeksi viisi vuotta Täplätytöt-blogin ensimmäisestä postauksesta. Ehkä sadannen kerran voi taas todeta, että kylläpä aika rientää ja kaikenlaista on tapahtunut, blogin tiimoilta pääasiassa kivoja asioita. Tänä vuonna blogin puolelle on kuulunut lähinnä hiljaiseloa, kun taas Täplisten Facebook-sivulla olemme olleet aktiivisempia. Kannattaa siis liittyä FB-seuraajaksi jos haluaa kuulla ja nähdä täplisten kuulumisia useammin. Nykyään elämä tuntuu pyörivän puhelimen ympärillä, jolla on varsin helppoa ja nopeaa postailla kuvia ja pieniä juttuja Facebookin puolelle. Kotona läppäriä on tullut viime aikoina avattua noin kerran kuussa. Onko muilla samankaltaisia "ongelmia"?

Pelkästään itseäni en kuitenkaan voi syyttää blogilaiskuudesta, sillä vanha sähköpostini lakkasi yllättäen toimimasta ja pelkäsin menettäväni koko blogin, onneksi selvittiin näköjään säikähdyksellä ja Naukulan Mamma voi jatkossakin palata katsomaan blogin edelleenkin katsotuinta/suosituinta lamppupostausta ;) Sähköpostin vaihtaminen ei aiheuttanut blogin puolella suurempaa vahinkoa muuten kun että seuraamani blogit katosivat. Ei auta kun kerätä ne pikkuhiljaa takaisin listoille. Taannoin myös instagram-tilini kaapattiin. Toivottavasti tietotekniset vastoinkäymiset olisivat nyt ohi...

Toivotamme kaikille mukavia kesäpäiviä! Lomaa odotellessa...


8 kommenttia:

 1. Hienoa että sähköpostin vaihto onnistui! Kiva olisi kuulla teistä useamminkin ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva kauniista missestä! Tekniset ongelmat voi viedä järjen. Mä olen rajoittanut nää kissajutut blogiin ja twitteriin, enkä edes seuraa fb:ssa ketään kissaihmisiä. Kiva nähdä teiltä nyt uusi postaus!

  VastaaPoista
 3. Onnea blogisynttäreinä! Hyvä, että olette selättäneet tekniset ongelmat ja saamme nähdä teidän juttuja myös täällä blogistaniassa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se naamakirjasivun päivitys on vaan niin paljon nopeampaa ja näppärämpää, kuin tän koneen avaaminen, joten juu, tuttua...huoh :D

  VastaaPoista
 5. Onnea ja tietotekniikka on syvältä!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut blogisynttäreistä! Aika pelottavaa on, kun blogi uhkaa kadota hyppysistä. Meillekin kävi kerran niin, että koko google-tunnus poistui ja blogi sen mukana pariksi päiväksi ja paniikki oli melkoinen.

  VastaaPoista