maanantai 15. toukokuuta 2017

Veteraani-Ylppö

Huomenna on Ylpön syntymäpäivä, mutta otimme varaslähdön juhlintaan jo tänään. 7 vuoden ikään ehtinyt Ylppö on siis huomenna virallisesti veteraani (kissanäyttelyiden veteraani-ikä on 7v.). Mitä käytökseen tulee... en ehkä luonnehtisi sitä niin veteraanimaiseksi... ;) Edelleen se jaksaa leikkiä ja puuhata aivan kuin pentunakin. Sanotaan, etteivät bengalit välttämättä edes rauhoitu kovinkaan paljon iän myötä. Allekirjoitan tämän.

kuva kuuden vuoden takaa: tessa.lv


Tänä vuonna Ylppö ei saanut lahjaksi vessapaperia, eikä lampunvarjostinta. Sen sijaan hankin kissoille älypelin, jonka ansiosta (varsinkin Stellan) raksujen ahminta on vähentynyt. Itseasiassa Ylppö ei enää syö kuivaruokaa ollenkaan lautaselta, vaan se pitää laittaa tuohon peliin kaiveltavaksi.

Kuin tilauksesta postissa olikin tullut taas paketti Acanan Grasslands -kuivaruokaa, jota päästiin testaamaan pelin kanssa. Tämäkin, kuten edellinenkin Wild Prairie, tuntuu maistuvan nirsolle Ylpölle.


10 kommenttia:

 1. Onnea Ylppö!!! Pelit on kivoja! - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Löysin tieni tänne ja kyllä kelpaa ihastella näitä kuvia! Bengali on ollut haaveissa itsellä jo pitkään, mutta toistaiseksi taitaa tämä haaveeksi jäädä. Onnea synttärien johdosta!

  VastaaPoista
 3. 7-vuotias on vielä nuori. Onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Onnea kauniille Ylpölle! Teillä on Sofin kanssa melkein sama synttäripäivä, tosin Sofi on muutaman vuoden edellä :)

  VastaaPoista
 5. Täällä viiden kissan taloudessa meidän vanhukset pöljäilee ja temppuilee eniten. Onnea Ylppö toivoo rescue-kissat Himskatti,Helskatti,Pirskatti,Sepe, Pus-kissa ( joskin rakkailla on monta nimeä). Ps. Helskatti toivoisi olevansa bengali
  -5kissaa ja eläintarha

  VastaaPoista
 6. Mitä mahtaa kuulua kissukoille? Ymmärrän, että kun on pitänyt blogia noin pitkään, varmaan tuntuu sekä aiheet että into loppuvan. Mutta olisi kiva nähdä uusia kuvia ja kuulla kuulumisia, ihan vaikka kissat vaan loikoilisivat sohvalla! (Mitä bengalit tuntien en usko...:D)

  VastaaPoista
 7. Hieno ja hyvin kuvainnollistava. :)

  VastaaPoista
 8. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista
 9. Yippo, we love that your birthday is going to be so much fun. Seven is such a great and lucky number. Thanks for sharing the lovely photos. Have a wonderful rest of your week.
  World of Animals

  VastaaPoista