lauantai 16. toukokuuta 2015

Unelmien syntymäpäivälahja

Kun meillä käy vieraita, yleensä vieras toteaa ettei meinannut löytää vessasta paperia, mutta sitten muistaa kissat Ylpön ja tajuaa etsiä pöntön vieressä olevasta lukollisesta puulaatikosta. Tähän vessapaperin säilytysratkaisuun on jouduttu muuton yhteydessä päätymään, sillä kissojen hiekkalaatikko on nykyisessä kodissa yhdistetyssä vessa/kylpyhuoneessa. Edellisessä asunnossa meillä oli siis vessa ja kylpyhuone erikseen, joka mahdollisti vessapaperin pitämisen telineessä normaalien ihmisten tavoin kun vessanovea pystyi pitämään kiinni ja hiekkalaatikko oli kylppärissä. Ja miksi meillä ei voi pitää vessapaperia esillä? Vastaus on silppuri-Ylppö.

Synttärijuhlien kunniaksi henkilökunta heltyi ja antoi Ylpölle lahjaksi oman rullan, olinhan juuri menneellä viikolla käynyt ostamassa vessapaperia säästöpakkauksen. ;)
Ylppöä ei näkynyt, mutta kun heitin rullan lattialle, se ryntäsi jostain piilostaan vessapaperirulla silmissä kiiluen ja hyökkäsi saaliin kimppuun. Vaikutti mieluisalta lahjalta!

Löytyykö teidän taloudesta vessapaperisilppureita?

11 kommenttia:

 1. Pitäähän syntymäpäiväsankarin saada mieleinen lahja :-)

  VastaaPoista
 2. Todella hieno lahja! Meillä ei ole silppureita, paitsi joku vähän kyllä sitä rullaa rämpytti....Mutta ihan vähän vaan.

  VastaaPoista
 3. Hahaaa, ihan paras lahja. :D
  Meilläkin vieraat usein pyörittelee päätä ennen kun löytävät vessapaperin. Asuntoon alkuperäisenä laitettu teline, kun on aina tyhjä ja toinen teline löytyy korkeammalta, yleensä silmän korkeuden yläpuolelta. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Ylppö!!! No on sulla lahja! Me ei noista paperirullista piitata. Meidän gerbiilit kyllä tykkää kovasti niin pehmeästäpaperista kuin siitä sisuspahvista.

  VastaaPoista
 5. Ihana lahja! Täytyypä pistää korvan taa. ;) Meillä on tehosilppuri nimeltä Paavo. Se myös istuu vessan roskiksen päällä vessapaperitelineen vieressä ja juoksuttaa rullaa etutassuillaan auki. Silmät kiiluu onnesta ja korvat menee takaviistoon. ;)

  VastaaPoista
 6. Toi onnea on :D

  Meillä ei kukaan ole löytänyt vessaparin iloja, mutta nyt kun tän julkisesti sanoin niin ehkä aamulla muo odottaa veskissä ylläri ;)

  VastaaPoista
 7. Se lahja ei romuttanut budjettia :-D

  VastaaPoista
 8. Myöhäiset, mutta sitäkin lämpimämmät synttärionnittelut neiti Ylpölle! Hieno lahja, ymmärtäväistä henkilökuntaa. Täältä Tirre lähettää terveisensä, että hänen rakkaansa on talouspaperirulla, jota/joita ei saa jättää näkyviin, sillä se kokee juuri tuon kohtalon (telineestä ei vie rullaa, mutta jos on vapaata riistaa...). Henkilökunta heltyy jouluisin, jolloin Tirre saa sydämensä kyllyydestä höyhentää rullan.

  Suloinen olet <3!

  VastaaPoista
 9. Hihi...Onnea Nti Ylppö! Meiltäpä löytyy yksi WC-/ talouspaperirullasilppuri. Viime viikolla kissaväki oli ollut kolmestaan 1. kertaa niinkin pitkän ajan kuin vuorokauden. Tänä aikana heistä huolehtinut kissahoitaja löysi tsekkausreissullaan tapetun wc-rullan keittiön lattialta. Vessan ovikin oli siis osattu kammeta auki, jotta aarteeseen päästiin tassuiksi. Tavallisesti tämä silppuri (Tesla-simsku) nappaa pöytätelineeseen sijoitetusta talouspaperista hammasotteen, hyppää lattialle ja lähtee rullaamaan auki... Onneksi sitä kuitenkaan ei kelpuuteta ravinnoksi =)

  VastaaPoista
 10. Oooh! Upea lahja! Myöhästyneet onnittelut!

  VastaaPoista