maanantai 14. toukokuuta 2012

Projekti parvekkeen verkko-ovi

Oviprojekti on lähtenyt jo ihan hienosti käyntiin, kehikko on saatu lähes valmiiksi. Vielä kun lisätään niittipyssyllä verkko kehikkoon ja suojalistat verkon reunojen päälle ettei kukaan revi itseään, saranat ja hakanen, niin ovi on valmis! Luulen että ovesta tulee ihan käyttökelpoinen ja hieno. Suunnitelmissa olisi vielä maalata kehikko valkoiseksi.Stellaa ei kiinnosta mokoma ovi...

Zooplussalta tuli muuten viesti kiipeilypuusta, että saamme rahat takaisin, eikä rikkinäistä puuta tarvitse palauttaa. :) Loppu hyvin kaikki hyvin.

11 kommenttia:

 1. Plussaa zooplussalle tästä, vaikka noin heikosta tuotteesta sitä ei heru. Hyvännäköistä ovea tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Parasta tullakin hieno, onhan sitä jo pari vuotta suunniteltu :D

   Poista
 2. Kuulostaa tosi reilulta.
  Toivottavasti teidän ovesta tulee bengalinkestävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä toivon ja uskon että ovesta tulee ihan bengalinkestävä! On nimittäin jo sen verran kokemusta että mihin noi kaks pystyykään... Mutta ei kyllä epäilystäkään etten sit kertois täällä blogissa jos ei ovi olekaan bengalinkestävä ;D Lupaan informoida!

   Poista
 3. Hieno ovi. Tuollainen suhtautuminen asiakkaaseen lohduttaa, kyllä kiipeilypuun pitää kestää kissaa, vaikka se olisi bengali. Stella, raukea kaunotar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri: seuraavaksi ostan vain sellaisen kiipeilypuun jossa lulee "bengalproof" ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jees! Olin kyllä ihan positiivisesti yllättyny noinkin upeesta palvelusta. (kiipeilypuu tosin ei ollu yhtä upee)

   Poista
 5. Oh, tuollainen ovi olisi mahtava! Meilläkin on ihan avonainen parveke, niin ei sinne noita sekopäitä uskalla päästää. Miten tuollainen tehdään? Vaikuttaa liian monimutkaiselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lefa: minä en tiedä ovesta enempää, enkä rakentamisesta muutenkaan ;D tuo avomies sitä rakenteli. Kyllä itsekin pystyy jonkinlaisen kissankestävän verkko-oven rakentelemaan, täytyy vaan suunnitella ja mittailla hyvin.

   "Kakkoskakkosta" on kuulema kehykset ja ruuveilla yhditetty nuo kehysrimat toisiinsa... hmms.. ainakin ensin otti tietysti mittoja ja sitten alkoi vaan vimmatusti sahaamaan. :D Niin ja jiirisaha on kuulema paras tossa kehysrimojen sahaamisessa, saa suoraa kulmaa. Itse verkko ammutaan tosiaan niittipyssyllä kehyksiin kiinni :) Onneksi on ammattilais rakennusmies talossa!

   Poista
 6. Tilkankatu 23, LOL!

  VastaaPoista