lauantai 12. toukokuuta 2012

Kalteva torni

Jooh... Tänä aamuna join kahvia sohvalla. Ylppö oli kiipeilypuun yläpussissa ja juuri kun Stella lähti kiipeämään puuhun, se alkoi kallistua katosta lähtien. Tuli vähän kiire nousta sohvalta ja sitten meinasi kahvitkin lentää syliin. Sain juuri ja juuri puusta kiinni ennen kuin se ehti taipua niin paljon että jompaa kumpaa olisi sattunut ja vieressä oleva tv olisi ollut entinen. Onneksi kellekään ei sattunut mitään, mutta kyllähän nyt suoraan sanottuna v*tuttaa minkä p*skan olen mennyt ostamaan. (sori) Laitoin jo puusta palautetta kommenttisivuille, että älkää vaan kukaan ostako tätä puuta!

Nyt kyllä masentaa...

Muoks. Modattu turvallisempi torni :)


14 kommenttia:

 1. Huoh. En ehtinyt edes kommentoimaan kuinka hienon tornin olet hankkinut... Jos tuon pulttaisi kiinni seinään ja kattoon, niin sitten varmasti kestäisi Täplätyttöjenkin menon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma, tuota puuta ei paljon seinään ja kattoon kiinnitellä, on nimittäin sen verran huonot MUOVISET liitokset noissa putkissa, että en ymmärrä puun suunnittelijalla on päässä oikeen liikkunut. Tuo puu ei kyllä kestä normaalinkaan kissan menoa, saati sitten ADHD-bengaleiden :(

   Poista
 2. Ou nou. Onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin. Neiti Ylppöäkin näyttää kuvan perusteella masentavan -ja ankarasti:(

  VastaaPoista
 3. Niin tuttua. Onneksi siellä ei pahemmin käynyt :)
  Itse ostin kiipeilypuun kärkkäisen tavaratalosta ja heti kasatessa tuli huomattua että hankinta ei ollut kovin järkevä. Pystyputket olivat vaan päällystettyä pahviputkea joiden päähän oli muutamalla hassulla niitillä kiinnitysholkit kiinnitetty. Ylätaso notkui niin pahasti että lopulta pulttasin sen kattoon kiinni. Viimein sai tarpeekseni tuosta P*skasta ja purin telineen osiin. Kaikki pystytolpat lähti hitoille ja tilalle tuli höylättyä 2x4" lankkua jonka päällystin narulla.
  Tollasia telineitä ei kyllä saisi myydä ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Onneksi vahingoilta vältyttiin. Harmillista, että myydään noin huonolaatuisia tuotteita. Toimisi hyvin jos huushollissa ei olisi kissoja? * ∿ ⋈ ⌠ ⍱ 𝄢. Kyllä harmittaa Stellan ja Ylpön puolesta. Hyvä, että annoit palautetta.

  VastaaPoista
 5. Noniin, laitoin nyt Zooplussalle sähköpostia ja pyysin puusta hyvistystä. Katsotaan nyt saadaanko sielä mitään, koska puu on jo ollut käytössä kokonaiset puoli vuorokautta ja laatikko heitetty roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olipas teillä kurja tuuri :( Meillä kans zooplussan puu palveli melkein vuoden, se ei kyllä ollut kattoon kiristettävä malli. Jostain muualta bongasin puun, joka kiristettiin kahdella tolpalla kattoon, ja se onkin kestänyt tässä riemussa tosi hyvin, eikä yhtään ole hutera. Haaveilein kyllä uuteen kotiin catmaxia, sekä tietty itse rakennettua linnaa, jollainen Epun ja Maunon palvelijoilta oli näppärästi syntynyt :)

   Poista
  2. Meilläkin edellinen pienempi puu oli paljon tukevampi ja kestävämpi.. Tosin sekin meni kasaamisvaiheessa rikki kun kiristin liikaa, saatiin kyllä korjattua.

   Poista
 6. Voi ei! Oli kyllä harvinaisen lyhytikäinen puu!

  VastaaPoista
 7. Mä luulin, että meillä oli samanlainen, mutta tarkemmin katsottunahan meillä on tuo Atlas-kiipeilypuu http://www.zooplus.fi/shop/kissat/raapimispuut/katto_puut/yli_260cm/142385! Se on kyllä meillä kestänyt oikein hyvin, ei edes ole huteruutta ollut havaittavissa. Ja yli vuoden tuo on ollut. Olipa kurjaa, että teidän puu oli niin kehno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi teidän puu näyttääkin vähän tukevammalta kun siinä on noi kolme pitkää tolppaa! hieno!

   Poista
 8. On se nyt kumma, kun kissojen käyttöön saa myydä mitä tahansa huttua. Onneksi sentään saitte rahat takaisin ilman palautushässäkkää.

  Meilläkin ollaan nyt ilman puuta, kunnes löytyy tietynlainen ruuvi, joka varmistaa Catmaxin paikallaan pysymisen. Ruuvin katkeaminen havaittiin muuton yhteydessä, mitenkään hutera puu ei edes ollut. No, onhan sekin 20 vuotta jo palvellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. catmax olis meilläkin suunnitelmissa, täytyy vaan vähän säästää ;)

   Poista