sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Sijaissauna

Koska meillä ei ole enää saunaa, kuten edellisessä asunnossa, on keksittävä joku muu paikka missä lämmitellä. (Tai no taloyhtiössä on, mutta sinne lemmikkieläinten vieminen on kielletty. Höh!) Mikäpä olisikaan sitten parempi paikka lämmittellä kuin astianpesukoneen päällinen.

Ah, vielä 33minuuttia!


14 kommenttia:

 1. Meillä hyödynnetään myös astianpesukoneen tuomaa lämpöä, kun ei saunaa löydy omasta asunnosta! :D

  VastaaPoista
 2. Meillä Reiska makaa kans aina kans samalla paikalla kun kone on päällä. :)

  VastaaPoista
 3. Sama homma meillä usein myös pyykinpesukoneen ollessa päällä. Pyykkikoneen tärinä vaan lisää vähän jännitystä ja usein menee häntä pörhöön :D

  VastaaPoista
 4. Meillä myös Iines tykkää makoilla tiskipöydällä astianpesukoneen ollessa päällä:)

  VastaaPoista
 5. Meillä on käytössä vastaavanlainen järjestely! On kyllä saunakin, mutta astianpesukonetta lämmitetään useammin ;)

  VastaaPoista
 6. Meillä on puutaso astianpesukoneen päällä, eristää lämmön liian hyvin eikä meillä nähdä samanlaista lämmössä loikoilua kuin kylppärin lattialla, jossa on lattialämmitys. Ja tietysti silloinkin asettaudutaan aina siihen kuumimpaan lämmöntulo kohtaan :)

  VastaaPoista
 7. :D Meillä taitaa olla outo katti kun tuntuu pitävän enemmän viileästä.

  VastaaPoista
 8. Meillä uusi suosikkipaikka on patterinpäällys :) Me kaksijalkaiset inhoamme noita leveitä lattiapattereita ikkunan edessä, mutta Devi tykkää.

  VastaaPoista
 9. Hih ja jee, ihana blogi täällä! Bongasin tämän tuolta Suomen Bengalikissat ry:n Facebook -sivun kautta. Bengalit on olleet pitkään haaveissani ja nyttemmin päätin, että sellainen (tai kaksikin) on taloon saatava, kunhan taloustilanne antaa tarpeeksi myöten. Ihania ja jumalaisen kauniita kissoja teillä, blogisi tulee taatusti seurantaan! :)

  -Jenni Matero

  VastaaPoista