sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Vihdoinkin


Useimmissa monen kissan talouksissa tämä taitaa olla tuttu näky? Vaan ei meillä. Juuri koskaan Ylpön ja Stellan lähes neljän vuoden yhteiselon aikana en ole vastaavaa nähnyt. Ehkä vihdoinkin Ylppö on tajunnut (tai ainakin salaa vähän heltynyt), että kaveri on ihan kiva juttu, tai ainakin lämmin ja on ihan ok osoittaa kaverille vähän hellyyttä? Tämä on se näky mitä olen Stellan saapumisesta asti odottanut. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :) Mukavaa joulun odotusta ystävät! Muistakaa pitää läheisistänne huolta.

10 kommenttia:

 1. Voi noita, ehkä läheisyyden ihanuus kuitenkin voittaa. Onnittelut vielä hienoista näyttelymenestyksistä! Stella on hurmaava kaunotar, se on todistettu.

  VastaaPoista
 2. Voi mahdoton. Tuo kuva on kyllä mahtava ja ihmissydäntä lämmittävä! <3

  VastaaPoista
 3. Ehkä tämä on vähän sama kun ihmisten syli? Monet kissat ei nuorempana juuri halua/malta olla ihmisen sylissä, mutta vanhemmiten änkeää syliin jatkuvasti. Ehkä Ylpöstä on tullut vanha. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan Ylppö jo eläkeläinen :D ainakin näyttelyhommissa.

   Poista
 4. Hih. :) <3 Joo eipä toi kovin yleistä täälläkään oo, joskus harvoin vaan...

  VastaaPoista
 5. Niis! Niin hienoo jos läheisyys otetaan vastaan! Mäkin yritän täällä meillä, mut Harmaa ei aina hyväksy yhtään... joskus onneks hyväksyy. Ois ihana lojua sylikkäin aina vaan!

  VastaaPoista
 6. Ooh, vau! Ehkäpä meilläkin vielä joku päivä?

  VastaaPoista
 7. Oo, minua ei mkään mahti maailmassa estäisi käpertymästä tuohon viereen.

  VastaaPoista