tiistai 11. marraskuuta 2014

Palkintohai-Stella

Viime viikonloppu vierähti jo perinteiseen tapaan Messukeskuksessa Lemmikkimessuilla. Itse olin kasaamassa FINTICAtin kissanäyttelyä jo perjantaina ja Stellan kanssa oltiin sitten näytelmissä lauantai ja sunnuntai.


Mutta ei kai tässä muuta kun suoraan asiaan! Ilman mitään ennakko-odotuksia lähdin siis taas Stellan kanssa "TICAilemaan". Oikeastaan en meinaa edelleenkään keksiä sanoja, sillä olen niin häkeltynyt Stellan menestyksestä. Viikonlopun saldona Stella sai kaikilta neljältä tuomarilta finaalipaikkoja, mutta yksi oli ylitse muiden; ranskalainen tuomari Pascal Remy sijoitti Stellan AllBreed-, eli kaikkien rotujen kehässä YKKÖSEKSI, mikä tarkoitti siis sitä, että Stella valmistui toisena bengalina Suomessa koskaan ylimpään kastraattien TICA-titteliin, eli Supreme Grand Champion Alteriksi! Niin huikeeta, että omistaja meinasi vähintäänkin pyörtyä tai melkeen itkeä onnesta :D TICAssa tuo ylin titteli ei siis ole mitenkään itsestäänselvyys, vaan sen saavuttamiseksi pitää tosiaan voittaa kaikki ringissä kilpailleet kissat ja ennen sitä kerätä tietysti tarvittava määrä pisteitä, sekä aiemmat viisi titteliä.Näyttelyn päätteeksi palkittiin Best Of Best -kissat, eli kissat jotka olivat saaneet eniten pisteitä koko näyttelyviikonloppuna... Ja kukas veikään kastraattien ykköspaikan? No Stella! Kuitenkin kaikista eniten sydäntä lämmittävimmän palkintoruusukkeen Stella sai italialaiselta tuomarilta Massimo Picardellolta - Judges Sweetheart <3


Myös Suomen bengalikissat ry muistaa jäsentensä kissoja, ja sieltä kotiinviemiseksi kauden 2013-2014 paras TICA-kastraatti pokaali ja kunniakirja.


Aivan upea viikonloppu, niin palkintojen kuin muutenkin näyttelyn osalta. Stella oli taas oma lempeä itsensä, eikä taaskaan paljoa tuntunut stressaavan. Kotona Stella sai herkkuruokaa, söi hyvällä ruokahalulla ja jatkoa oleilua "muina naisina" aivan kuin ei taaskaan olisi missään käynytkään. Kiitos kaikille mukana olleille, sekä pikaisesti viikonlopun aikana moikanneille tutuille! :)

12 kommenttia:

 1. Vau! Onneksi olkoon! :)

  VastaaPoista
 2. Upeannäköisetkin vielä! Onnea!

  VastaaPoista
 3. Upeaa! Todella hienoa! Isot onnittelut täältä. Tuo tuomarin sweetheart on kyllä niin paras ♥

  VastaaPoista
 4. Kaunotar, fiksu ja mukava - miksipä ei palkittaisi? Onnea!

  VastaaPoista
 5. En ihmettele ollenkaan, Onnea paljon !

  VastaaPoista
 6. Huippua! Sweetheart-palkinto on kyllä ihana <3

  VastaaPoista
 7. Hurjasti onnea Stellalle valmistumisesta!!
  Skumppa jäi poksauttamatta mutta ehtiihän sen ;)

  VastaaPoista
 8. Oikein paljon onnea uskomattomattoman hienosta näyttelymenestyksestä!!! <3

  Olikos sulla joku hylly/kaappi/vitriini tms. näyttelypalkinnoille? Nyt tuli kivasti lisää täytettä.. :D

  VastaaPoista
 9. Tosi lämpimät onnittelut, hienot saavutukset! Ja kauniit palkinnotkin, teillä on varmaan ihastuttava palkintovitriini. Sweetheart on söpö tunnustus <3

  VastaaPoista