lauantai 4. tammikuuta 2014

Uusi vuosi

Ensinnäkin oikein hyvää tätä vuotta kaikille! Uusi vuosi on otettu vastaan rennosti. Kameraa en ole vielä saanut aikaiseksi kaivaa jemma nimisestä paikasta, mutta paparazzi on iskenyt kännykkäkameralla joitakin kertoja salaa illan pimeinä tunteina. Uusi asunto, joulun reissaaminen ja mullistukset ovat saaneet täplätyttöjen päät hyvällä tavalla sekaisin(?), ja uusi vuosi on alkanut läheisissä tunnelmissa - outoa?! Kissat on yllätetty taas useita kertoja nukkumasta lähekkäin, jopa kerällä. Toivottavasti tämä ei ole vain hetkellinen mielenhäiriö...


Mutta palataan vielä vähän viime vuoteen. Kissojen osalta kohokohtina mainittakoon ainakin Stellan pärjääminen näyttelyissä ja valmistuminen ylimpään Supreme Premior-titteliin. Ai niin, ja muistattehan Ylpön osallistumisen Kissojen Suomi -kirjaan valokuvallaan (tämä tosin vuoden 2012 puolella) ja esiintymisen Sellon kirjaston pehmokissanäyttelyssä! Minna Keinänen on nyt listannut blogissaan Kissojen Suomen FB-sivun tykätyimmät kuvat... ja katsokaas kuka sieltä löytyy sijalta 14! Kärkisijoja pitää hallussaan coolein kissa Vladimir Punikki.

2 kommenttia:

  1. Kiitos. Oikein hyvää alkanutta vuotta teillekin ♥

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvää alkanutta vuotta teille! Onkohan se niin, että jos muu meno rauhoittuu, niin Täplätytöt lisäävät vauhtia?

    VastaaPoista