lauantai 11. tammikuuta 2014

Kuvia kala-TV:stä

Enpä olekaan pitkää aikaa maininnut sanaakaan akvaarioista. Täällä ne edelleen ovat, muuttivat siis myös mukanamme uuteen kotiin. Kaivoin vihdoin kameran esille ja räpsin muutaman kuvan pienemmästä akvaariosta ja sen asukkaista.


7 kommenttia:

 1. Voi että! Mulla on täälä kans haave saada joskus akvaario. Ketä teillä asustelee niissä altaissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kuvan altaassa on nanus korumonnisia ja sukarapuja. Toisessa altaassa tällä hetkellä vain tulimakkarakala pariskunta :) Tuo toinen allas on lähdössä lähipäivinä kaverille kun en keksinyt sille muuton jälkeen sopivaa paikkaa.

   Poista
 2. Meiltä löytyy malawila eli malawijärven biotooppiakvaario, josta Mocha tykkää käydä juomassa, sillä seurauksella että jatkuvasti kerjäävät malawit luulevat saavansa ruokaa ja nappaavat kielestä :D Akvaarion lampun päällä on myös ihanan lämpöistä nukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin nautitaan akvaariolampun lämmöstä <3

   Poista
 3. Tuosta taitavat kissat tykätä? Itse en koskaan ole asunut akvaaritaloudessa, koska äitini ei sietänyt allergian takia edes kalan hajua, eikä itselläni ole intoa tuollaista hoitaa, mutta eräällä ystävälläni oli kissoja ja akvaario. Oli kyllä viihdettä seurata karvapallojen toilauksia akvaarion lähellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä varsinkin Ylppö oli aluksi vähän liiankin innokas akvaarion suhteen, nyt vähän laantunut se innostus. Tosin joka viikko vedenvaihdossa kissat ovat kyllä "apuna".

   Poista
 4. Voi kissat ja akvaarion ihanuus! Meillä ei ole enää kisulla ollenkaan vesikuppia -mitä sillä tekee? Tosca juo tykkenään akvaariosta ja rakastaa muutenkin kalojaan :)
  Ihania kisuja sinulla!

  VastaaPoista