maanantai 16. heinäkuuta 2012

Ruuhkabussi

Henkilökunta sijoitti uuteen kissojen kuljetusmuotoon - pyörillä kulkeva kuljetuslaukku! (näppärä kissanäyttelyissä) Laukun bengalikestävyyttä täytyy vielä seurailla...

Kun toin laukun kotiin, Ylppö hyppäsi laukun sisään ja vaati saada kuljetusta huoneesta toiseen Stellan juostessa perässä. Aikani siinä toimin hovikuljettajana kunnes oli Stellan vuoro saada kyyti makuuhuoneesta olohuoneeseen. Kissoilla tuntui olevan hauskaa. Loppuillasta bussissa oli jo ruuhkaa ja riitaakin meinasi tulla. Kelläpä ei hermot menisi ruuhkabussissa?

7 kommenttia:

 1. Teidän tytöiltä ei huvitukset lopu. Vai vielä bussiajelua, anna mun kaikki kestää. Psykologisesti hyvä veto saada kissat rakastamaan kuljetuskärryä. Vaikuttaa kätevältä, kaksi kissaa painaa aika paljon, yhdessäkin on raahaamista jos se on kuljetuskopassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä itsekseni hykertelin kun kuskasin kissoja pitkin asuntoa :D

   Poista
 2. Vaikuttaa kätevältä ja ennen kaikkea hauskalta! Voin kuvitella, että meilläkin kyytiin olisi tunkua ja lopulta tosiaan rähinä pystyssä. Koska meillä näyttelyt ovat valitettavasti taaksejäänyttä elämää, niin olisi ehkä kuitenkin hiukan turha investointi. Vaikka mitäpä sitä ei tekisi vain kissoja viihdyttääkseen... :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on siellä kaikkea kivaa! Varmasti hyvä hankinta. Kissankoppa on niiiin hankala kantaa.

  VastaaPoista
 4. Onneksi et laittanut sanoja kuljetuslaukku, kissa ja hauskaa samaan lauseeseen, ne kun ei vaan mahdu yhteen. ;)

  VastaaPoista
 5. Tuon olisi halunnut nähdä videonakin, kuulostaa riemastuttavalta. :)

  VastaaPoista
 6. Eipä muuta todellakaan kuin mitäpä sitä ei kissojen eteen...

  Minäkin kerran kantelin kassissa Cisua ja Totoa ympäri Koratiaa...Tuntuivat pitävän kovasti!

  VastaaPoista