keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

(melkein) valmis verkko-ovi

Verkko-ovi saatiin valmiiksi, paitsi muutama niitti täytyy vielä ampua jotta verkko pysyy varmasti kiinni kehikossa. Niin.... ja parvekkeen ulko-oven kahvalle varattu kolo tuolla oikealla on kissanmentävä (Ylppö mahtuu, Stella ei.) - tuli sekin huomattua. Noh, fiksaillaan vielä (tai annetaan Ylpölle lisää ruokaa) ja sitten ovi on valmis!


Lisäksi harjoittelin naaman lähikuvausta.


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Cheri. Ei vedä vertoja sun hienoille lähikuville <3

   Poista
 2. Vau ♥ Onpa heino lähikuva! Verkko-ovi on myös taidonnäyte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehut verkko-ovesta menevät tuolle miespuoliselle henkilökunnalle :)

   Poista
 3. Täällä ihastuttiin myös tuohon lähikuvaan! Aww! <3 Terassinovi näyttää myös hyvin toimivalta mutta tosiaan se kahvaongelma on täälläkin tuttua huttua.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy keksiä tohon kahvakohtaan joku kestävä patenttiratkasu... enpä olis uskonu että siitä kissa menis läpi, mut bengalit...

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä se on, välillä ihan suloinen ja rauhallinen mussukkakin <3

   Poista
 5. Se on uskomatonta miten pienestä kolosta kissa menee läpi, jos vain haluaa. Nim. 9 kiloinen kissa meni ikkunanraosta läpi, kun se oli 2cm liian isolla. :)

  VastaaPoista
 6. Kissat...sitä niin luulee tekevänsä kissavarmoja ratkaisuja, mutta kun kissa saapuu paikalle menee puoli minuuttia ja ratkaisut on todella ratkaistu, 1-0 kissalle. Mä kehotan syöttämään Ylppöä. ;)

  VastaaPoista
 7. Todella tyylikäs ovi! Omissa mielikuvissa verkko-oven näkee vain lautareunaisena kammotuksena joten nyt avautui tämän mieli ja voin alkaa painaostamaan jotain toista sellaisen meille tekemään. Ja onpas kauniita kissoja siellä.

  Tervetuloa muuten lueskelemaan meidän blogia, vaikkin se alkuvaiheissa vaista on : http://triomiumau.blogspot.fi/

  T

  VastaaPoista
 8. Moikka!
  Ihan tosi magee verkko-ovi! Itelläkin suunnitteilla. Voitko kertoo mitä materiaaleja käytit.

  Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies tuon oven rakenteli, mut muistaakseni siinä on kehikkona tavallista puurimaa (2x2cm) joka maalattiin valkoiseksi, sahattiin oikeaan mittaan ja kiinnitettiin ruuveilla kasaan. Verkko on k-raudasta pienisilmäistä metalliverkkoa (olisiko ollut jotain jyrsijä-verkkoa)
   Verkko iskettiin järeällä nitojalla kiinni kehikkoon. Koko ovi on kiinni saranoilla (myöskin rautakaupasta) ovenkarmissa.

   Poista
 9. Moi! Meillä on kans kotona valmis tälläinen rakennelma, mutta jäljellä vielä yksi ongelma. Miten pidätte oven kiinni? Siis niin, ettei se aukene itsestään tai että kissa ei voi sitä työntää auki? Onko kyseessä jonkinlainen ovihaka vai joku muu ratkaisu? :)

  VastaaPoista