tiistai 20. maaliskuuta 2012

Näyttelysuunnitelmia 2012

Alustavasti olen suunnitellut vieväni täplätyttöjä pääkaupunkiseudulla järjestettäviin näyttelyihi, eli:

28.-29.4.2012 Helsinki (RUROK)
- LA Stella, SU Ylppö - Ilmoitettu!


28.-29.7.2012 Helsinki? (SUROK)
- LA Stella, SU Ylppö


11.-12.8.2012 Helsinki? (URK)
- LA Stella (SU Ylppö, mikäli ei ole edellisessä näyttelyssä valmistunut Premieriksi, johon vaaditaan kolme CAP-sertiä. Ylpöllä on nyt yksi.)


25.-26.8.2012 Vantaa? (RUROK)
- Stella???

Tämä näyttelyhommahan oikeastaan lähti vähän lapasesta. Ensin ajattelin että ei ikinä näyttelyyn. Sitten kävin kerran ja toisenkin... Molemmat kissat ovat käyttäytyneet mallikkaasti ja mikäli jotain ärsyyntymisen merkkejä ilmenisi, koko touhun voisi sitten lopettaa. Tarkoitukseni olisi kuitenkin saada molemmille kissoille Premier-titteli. Premieristä pidemmälle pääsyyn vaaditaan sitten jo ulkoimailla näyttelemistä. Mutta katsellaan vähän oman ja kissojen jaksamisen mukaan. Kesä on tunnetusti kiireistä aikaa, joten muutakin tekemistä saattaa olla viikonloppuisin ;)

7 kommenttia:

 1. Siinä on kyllä vaaransa, jos kerran käy oman kissan kanssa näyttelyssä ja se pärjääkin ja sitten alkaa tehdä mieli kokeilla uudestaan ja ei osaakaan enää lopettaa.

  Mä olen ehkä vielä hullumpi kun innostuin kotikissojani näyttelyttämään, vaikka niille ei voi fifessä edes kerätä sertejä ja titteleitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän noista näyttelyistä mitään palkintoa sinänsä saa tai varsinkaa rahaa, mut mun mielestä on kiva ku siellä käy paljon kiinnostuneita ihmisiä (harkitsee kissan hankintaa) joille saa sit kertoa omia kokemuksiaan :) ja onhan se sitte ihan kiva boonus jos palkintokin tulee, mut ei mikään katastrofi jos ei :D (joillekin tuntuu olevan)

   Poista
 2. Jos kissat tykkäävät touhusta, ja omistajakin, niin mikäs siinä. Varmasti näyttelyissä käyminen antaa paljon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni ajattelee, että kissa kärsii näyttelystä. Noh, tuskin se siitä ihan ultimaalisen paljon nauttiikaan, mutta ainakin meidän kissat nauttii kun saa olla huomion keskipisteenä. Onhan se itsellekin vähän raskasta päivystää näyttelypaikalla koko päivä, mutta tapaahan siinä uusia ja vanhojakin tuttuja :)

   Poista
  2. Sosiaalinen puoli näytteleekin varmaan melko suurta osaa siinä touhussa.

   Annoin teille tunnustuksen, käykää kurkkaamassa!

   Poista
 3. Tyypillistä. :) Melkein kaikki tuntemani näyttelyihmiset ovat olleet ensin sitä mieltä, että ei ikinä näyttelyihin, mutta kuinkas sitten on käynytkään...

  Huhtikuun näyttelyssä nähdään Helsingissä!

  VastaaPoista