torstai 22. maaliskuuta 2012

Tunnustus


Tunnustukseen kuuluu:

1. Kertoa linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen.
2. Kirjoittaa seitsemän satunnaista faktaa itsestään.
3. Lahjoittaa tämä sama tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Tämä taisi olla Täplätyttöjen ensimmäinen blogitunnustus ja siitä kiitos kuuluu ihanalle Sijaiskodin Myrskylle huoltojoukkoineen! :)

Sain tämän tunnustuksen jo eilen, mutta oli muuta iltapuuhaa niin jätin kirjoittamisen tälle päivälle ja samalla sain aikaa miettiä noita seitsemää faktaa. Yllättävän vaikeaa keksiä kiinnostavia faktoja, mutta tässä niitä ehkä vähemmän kiinnostavia nyt tulee. Päätin kirjoittaa faktat itsestäni, sillä en olekaan tainnut itsestäni juuri blogissa kertoa :) (Katsotaan nyt saanko edes seitsemää aikaiseksi...)

1. Olen kotoisin Heinolasta, jossa vietin lapsuuteni ja nuoruuteni. 18-vuotiaana muutin Lahteen opiskelemaan, myöhemmin muutin takaisin Heinolaan työn perässä. Sittemmin tie vei Helsinkiin ja täällä ollaan edelleen.

2. Olen opiskellut graafista suunnittelua Lahden käsi- ja taideteollisessa oppilaitoksessa, sekä painajan ammatin Helsingissä.

3. Teen työkseni tarroja (tarrapainaja). En suinkaan mitään My Little Pony tms, vaan erilaisia varoitustarroja sekä etikettejä tuotteisiin joita löytää ihan kaupan hyllyiltä.

4. Laihduin muutaman vuosi sitten karppaamalla 18 kiloa ja olen nyt normaalipainoinen.

5. En voi sietää nakkikeittoa. Lempiruokani on kesäkurpitsalasagne.

6. Olen erittäin malttamaton monien asioiden suhteen. Kaiken on tapahduttava heti tai viimeistään huomenna. Jätän asioita hyvin harvoin kesken.

7. Olin lapsena tosi allerginen kissoille, mutta iän myötä allergia on hävinnyt.


Toivottavasti edes jotakuta kiinnosti...
Lahjoitan tämän tunnustuksen niille jotka tätä blogia lukevat, eivätkä ole vielä saaneet tunnustusta! :)

5 kommenttia:

 1. Täältä paljastuikin mielenkiintoisia juttuja!

  VastaaPoista
 2. Tulin kurkkaamaan tänne. Voi miten kauniita kissoja täällä onkaan, mutta melkoisia riiviöitä. Kaikkea ne keksivät sain mukavat iltanaurut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan :)
   Täytyy varmaan tässä lähipäivinä laittaa joku kissojen nukkumispostaus, ettei lukijat luule että meillä on täällä täysin kahjoja kissoja ;) (eihän meillä....)

   Poista
 3. Kyllä on mielenkiintoista lukea, millainen ihminen näitä kissojen kommelluksia kirjoittaa. En ole tainnut edes tietää, että ollaan samassa kaupungissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä tienny minäkään! :o Ja Myrsky se vasta mielenkiintoisen yhteisen asian paljasti :D Mukava oppia lukijoistakin uutta tämän tunnustuksen myötä :)

   Poista