maanantai 22. helmikuuta 2016

Lehtikorin kohtalo

Olen aina ollut hirmuisen tyytyväinen, että meillä kissat ovat jättäneet huonekalut rauhaan ja kynsineet pääasiassa kiipeilypuuta. Jotain muutakin kissojen mieleistä kynsittävää meiltä kuitenkin löytyy - sanomalehtikori! Eipä tässä voi kun peiliin katsoa, mitäs olen ostanut noin ihanan raavittavan korin... Puolustaudun kuitenkin sillä, että kori on ostettu ennen kun meidän taloudessa on kissoja ollut. Eli olihan jo aikakin ostaa uusi, vai mitä? :P

Kissoilla on jokapäiväinen tapa; Kun tulen töistä kotiin molemmat raapivat koria vuorollaan ja sitten kierivät selällään matolla, hassut!Näin sitä koria revitään oikein antaumuksella!


Kori on nyt viety eteisen lattialle roskistuomiota varten, mutta katsokaa nyt Ylppöä... 
"Ette vie mun koria!"

(ps Uusi lehtikori on puinen laatikko.)

7 kommenttia:

 1. Ei saa viedä noin hienosti sisustettua taidonnäytettä roskiin, epistä! Ihmiset ei tajuu kissojen sisustuksellisesta silmästä mitään :C
  - Chapi

  VastaaPoista
 2. Ei saa viedä tuollaista aarretta roskiin, vaan pitää jättää kissojen iloksi :) Sen kertoo Ylpön ilmekin.

  VastaaPoista
 3. ...mutta....sehän on kissojen oma, selvästi ! lMiten sä voisit vastustaa tota Ylpön vetoavaa katsetta ?

  VastaaPoista
 4. Kieltämättä tekisi mieli antaa korille vielä armonaikaa, mutta siitä tulee niin vietävästi roskaa :D
  -Anni

  VastaaPoista
 5. Noin hyva raapimalaatikko! Ei saa viedä roskiin! Ylppö on niiiin vetoava, että ei siinä pieni roskaaminen mitään merkitse. Onhan imuri keksitty ;)

  VastaaPoista
 6. Sitä paitsi kaks vastaan yks, sä häviät. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista