keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulun lahjavinkki (hittituote!)

Nyt hyvä vinkki kaikille teille jotka ette ole vielä keksineet puolisollenne kissoille joululahjaa! Minä... siis kissat saivat viime jouluna lahjaksi OBH Nordica lämpöpeiton ja suosio on ollu taas kylmien ilmojen saavuttua taattu. Mukavan lämpimän ominaisuutensa ansiosta peitolla taitaa olla jotain myös maagisia ominaisuuksia, sillä kaverin vieressä onkin yllättävän mukava nukkua ja tässä taloudessa vallitsee taas kissojen välinen sopusointu. (vaikka välillä peitosta tuleekin riitaa.) Mukavaa joulun odotusta kaikille!ps. tämä blogipostaus on täysin meidän oma mielipide.9 kommenttia:

 1. Ihana!!! :) Tämähän pitää ottaa harkintaan.. :D

  VastaaPoista
 2. Mäkin haluaisin tuommoisen lämpöpeiton. Suorastaan TARVITSEN semmoisen!

  /Bertta

  VastaaPoista
 3. Mietin tällaisen hankkimista kissoille, mutta totesin että ehkä nyt ei sentään. Mutta ehkä sittenkin?

  VastaaPoista
 4. Meillä on joku vastaava jossain kaapin perukoilla! Pitääkin kaivaa se esille kissoja varten, itse en sitä kaipaa ainakaan vielä kun patterit taitaa olla täysillä.

  VastaaPoista
 5. Näyttää kyllä mukavalta. Täytyy pistää vinkki korvan taakse. :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on kissoilla pieni lämpöalusta odottamassa tilannetta, jossa sitä tarvitaan. Hankittiin se alunperin pitämään pentupesän lämpötaloutta kunnossa Ellan pentuetta varten (mikä olikin hyvä, kun pennut täytyikin saattaa maailmaan sektiolla ja olivat osaksi pulloruokittuja), mutta myöhemmin sitä on käytetty myös leikkauksesta toipuvan kissan olon kohentamiseen. :)

  VastaaPoista
 7. Elän edelleen toivossa, että kelpaisin itse kissojen lämpöpatteriksi. Ois se niin kivaa :)

  VastaaPoista
 8. Ai että! Joululahja pääsi oikeaan käyttöön.

  VastaaPoista