perjantai 31. heinäkuuta 2015

Mutta mitä tapahtui lampulle? - comeback!

Ensinnäkin, tänään on Täplätytöt-blogin 4-vuotis synttärit! Tässä kohtaa kuuluu ja ehdottomasti haluankin kiittää kaikkia tähän asti seuranneita lukijoita, eli KIITOS siis teille! Erityisesti mukavaa bloggaamisessa on ollut uusien tuttavien ja jopa ystävien saaminen, enpä olisi uskonut tätä neljä vuotta sitten. Tai varsinkaan sitä että Täplätytöt-blogi valittaisiin Suomen lemmikkiblogien TOP10 joukkoon.

Julkaisutahti on selkeästi hidastunut sitten alkuaikojen... En ole varma onko kyseessä kirjurin laiskuus, vai ovatko kissat sittenkin rauhoittuneet jonkin verran ja tuntuu ettei ihan joka päivä ole sellaista uutiskynnyksen ylittävää juttua jota kertoa. Jutut ovat olleet melkolailla kuvapainotteisia ja niin tulee olemaan myös jatkossakin. Olen enemmän visuaalinen tyyppi, kuin kirjoittamiseen tai lukemiseen taipuvainen (esimerkiksi viimeksi olen lukenut kirjan ehkä peruskoulussa?).

No mutta tämän jutun asiaan! Muistatteko mitä tapahtui lampulle maaliskuussa vuonna 2012? Entäpä muistetteko kun sain syylliset kiinni itse teossa? Lampun kohtalo osa 2 on Täplätytöt-blogin yksi lukijamäärältään suosituimmista jutuista ja olen saanut kuulla siitä vieläkin. Erityisesti Naukulan Mammaa tämä tapaus on huvittanut. Eräänä päivänä kävin viemässä Naukulan Namulle näyttelyverhot ja mitä kaivaakaan Mamma meille (kissoille) vastalahjaksi kaapista... Kaksi oranssia riisipaperivalaisinta! Onnessani sitten lähdin kotiin valaisimet kainalossa ja kotona vein ne varastoon odottamaan sopivaa hetkeä. Se sopiva hetki koitti tänään. Pieneksi ongelmaksi meinasi muodostua valaisimen sisään laitettavan tukiraudan puuttuminen jotta valaisin pysyisi muodossaa, mutta keksin laittaa pahviliuskat valaisimen sisään vähän tukea antamaan (tämä piti tehdä suljetun oven takana).

Alla kuvakertomus näiden oranssien valaisimien kohtalosta. Ihan niin hurjaan meininkiin ei päästy kuin vuonna 2012, mutta riitti tästä iloa hetkeksi. Kiitos Naukulan porukalle tästä upeasta lahjasta!(Valaisimet: sponsored by Naukula ;) )

8 kommenttia:

 1. Onnea blogisynttäreiden johdosta!

  Ilmeisesti lahjalamput olivat liian matalalla, liian helppo homma Täplätytöille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti olisi pitänyt tosiaan nostaa korkeammalle ja sitoa kettingillä kattoon ompelulangan sijasta :D

   Poista
 2. Suuret onnittelut hienoista tytöistä ja hienosta blogista! Lahjakin näytti kelvanneen ihan erinomaisesti
  :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä tämä oli ainakin yhtä hyvä lahja kun Ylpön syntymäpäiväksi saatu vessapaperirulla ;)

   Poista
 3. Onnea blogille! Kivat lahjat saitte, mutta eikös nekin olisi pitänyt kiinnittää kattoon, että olisi ollut vähän enemmän haastetta;)

  VastaaPoista
 4. Onnea neljä vuotiaalle blogille! No kylläpäs kisuja kiinnostaa kovasti toi lamppu :D Meillä ihmetellään ainoastaan kattotuulettimen pyörimistä ja siitä aiheutuvaa valon välkettä katossa
  (ei siis lepata valoa muuten) :D

  VastaaPoista
 5. Onnea ihanien neitosten blogille! :) Kannattaa säilyttää vanhat tavarat. Eihän sitä koskaan tiedä kuinka mukavia ylläreitä niistä saa. Olivat (?) komeat oranssipallot :D

  VastaaPoista