sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Juhlaviikot

Viime viikonloppuna juhlittiin Ylpön syntymäpäiviä ja mennyt viikko onkin ollut sitten Stellan juhlaviikko. Vajaa viikko sitten aamulla heräsin useisiin onnitteluviesteihin ja ihmettelin mistä on kysymys kunnes unenpöpperössä tajusin, että Stellasta oli tullut TICA 2014-2015 -kauden Regional Winner!

Regional Winner -tittelin (= alueellinen voittaja) saavat näyttelypisteiden mukaan 25 parasta kissaa jokaisesta kategoriasta; pennut, aikuiset, kastraatit, kotikissat ja kotikissapennut. Tästä tittelistä kisaavat kaikki rodut keskenään. Suomi kuuluu EN- eli Northern Europe -alueeseen, johon kuuluu 16 jäsenmaata: Belgia, Valko-Venäjä, Tanska, Viro, Suomi, Saksa, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Norja, Puola, Venäjä, Ruotsi, Alankomaat ja Ukraina. Eli ei mikään helppo nakki kun kilpailemassa on useita satoja kissoja.

Toki viime kausi oli mennyt näyttelyiden suhteen paremmin kuin hyvin, mutta olihan tämä titteli loppujen lopuksi aikamoinen yllätys. Stella on Suomen ensimmäinen Regional Winner bengali.

Juhlat eivät päättyneet siihen vaan viikolla saimme myös kuulla Stellan olevan Suomen bengalikissat ry:n vuoden TICA-kastraatti. Muistoksi tästä kunniasta saimme hienon diplomin.

Tittelit ja palkinnot eivät  Stellan elämää hetkauta vaan jatkaa se tyytyväisenä unia kiipeilypuun ylimmällä oksalla. Henkilökunta sen sijaan kävi bengaliporukan kanssa kilistelemässä kuohuvaa ystävän mökillä ;)
8 kommenttia:

 1. Huh huh! Kyllä siinä on palkintoja ja titteleitä kerrakseen! <3 Kertakaikkisen upeaa! Onnea!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Vaikka eihän tu ihme ole, Stella on kaunotar vailla vertaa.

  VastaaPoista
 3. Oho, melkoinen juhlan aihe. Onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut Stellalle! Jo vain on aihetta juhlintaan :)

  VastaaPoista
 5. Jestas, Stella! Isoin sylillinen onnitteluja!

  VastaaPoista
 6. Huima saavutus! Upeaa Stella ♥

  VastaaPoista