sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Lämpöä ja valoa

Kevät on tullut! Sen tietää nimittäin siitä, että kamera on kaivettu esille ja Ylpöllä on tavallista enemmän asiaa, lähinnä ulko-oven edustalla... Kaunis päivä, lämpöä ja valoa tulvii ikkunoista. Mikäs sen parempaa kuin loikoilla aurinkoläiskässä henkilökunnan työpöydällä. Ehkä pian aloitamme myös ulkoilukauden.
Kovia kokenut Marraskuunkaktus yllätti taas ja kukkii näin maaliskuussa.

3 kommenttia:

 1. Aurinkoläikät ja ulkoilu auringossa ovat sitten nastaa! Tassulinnan facebook sivuilla Max nauttii sunnuntain auringosta. Meillä samainen kaktus kukki ensin syyskuussa, sitten marraskuussa ja nyt on nuppuja täynnä :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Aivan ihana tämä bloginne! :) Monet kerrat olen nauranut vesi silmissä kisujen kohelluksille, vaikka voin kuvitella, ettei henkilökuntaa aina naurata (se katosta alas revitty lamppu oli ihan paras:D)
  Mutta asiaan, osaisitko kertoa/voisitko tehdä postauksen kissoista&huonekasveista? Teillä näyttää olevan ainakin tuo kaktus, mutta muut kasvit näyttää ehkä olevan muovia? Meille tulee pieni täpläotus, ja haluan raivata kämpän täysin turvalliseksi pienelle tulokkaalle. Mitkä kasvit olisivat varmasti myrkyttömiä kissalle? Olisiko katosta riippuva amppeli bengalin ulottumattomissa (taitaa olla ihan naiivi kysymys..:D)?
  Ihanaa kevättä koko laumalle! :)
  t. tuleva kissanomistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ja kiva jos blogista on ollut iloa ja hyötyä :)
   Joskus mietin että tekisin huonekasvipostauksen, mutta se olisi varmaankin melko lyhyt, sillä olemme joutuneet luopumaan lähes kaikista oikeista kasveista ja ottamaan tilalle muoviset... Vaikka kasvit ovat olleet myrkyttömiä, on Stella rei'ittänyt ne siihen kuntoon ettei niitä oikeen sen jälkeen ole kehdannut pitää esillä ;) Amppeli, hmmm.... Luulen että se toimisi ainakin meillä liaanina! :D
   Onnea teille tulevasta täpläotuksesta!!

   Poista