lauantai 27. joulukuuta 2014

Lämpimät pyhät

Ulkona paukkuu pakkanen, mutta sehän ei meitä haittaa. Joulupukki toi minulle lahjaksi sähköllä toimivan OBH Nordica lämpöpeiton. Itse en ole peittoa sen yhden kerran jälkeen päässyt juurikaan testailemaan, sillä varsinkin Ylppö on tykästynyt lahjaan erityisen paljon. Taitaa siis lämmittää kivasti!


Peitosta meinasi tulla riitaa...


Mutta yhteisymmärrys saavutettiin:
Me jäämme odottelemaan vuodenvaihdetta lämpimin tunnelmin. Itse käyn välipäivät töissä, mutta onpahan sitten lämpöpeitto kissoille käytettävissä.

PS. Sopu kissojen välillä on säilynyt ja ne on yllätetty useammankin (kun sen yhden) kerran nukkumasta yhdessä ;)


8 kommenttia:

 1. Tämähän voisikin olla kissakotien seuraava joululahjahitti ;-D! Kisut näyttää tietävän, mitkä lahjat on oikeastaan heille ja vain lainaan emännälle :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä tosiaan taisi käydä niin että emäntä vain lainaa peittoa silloin tällöin :)

   Poista
 2. Mahtuuhan siihen hyvin -neuvottelujen jälkeen- kaksi pientä kissaa :) Emäntä voi ottaa lämpimät vaikka jumppaamalla... ;)

  VastaaPoista
 3. Voi ihanat! Niin hienosti vierekkäin, lämpimän - tai siis lämmitettävän - vällyn alla <3

  Jenkeissä myydään lämmitettäviä kissapetejä ja -iglojakin. Veikkaan, että moni suomalainenkin kissa tykkäisi niistä näillä pakkasilla... :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Meidän kolmesta kissasta kaksi harrastaa usein yhdessä nukkumista, ovat varsin herttaisia pötköttäessään poski vasten poskea, välillä toinen toisiaan nuollen.. :) ♥

  VastaaPoista