maanantai 30. kesäkuuta 2014

(Toivottavasti) kestävämpi kiipeilypuu

Edelliselle puulle kävi näin, eikä meillä sen koommin ole kiipeilypuita näkynyt. Yleensä ottaen kiipeilypuut ovat sitä paitsi mielestäni... noh... ei niin sisustukseen sopivia. Zooplussan mallistoihin oli nyt ilmestynyt houkutteleva uutuus. Puun tolppa on halkaisijaltaan lähes 30cm paksuinen, joten poikki sen ei pitäisi mennä. Tasot ovat paksua vaneria. Ja tänään se sitten saapui! Kiipeilypuu on nyt pultattu kahdesta kohtaa seinään kiinni kulmaraudoilla, joten odotukset ovat korkealla - jospa se vaikka pysyisi pystyssä kauemmin kuin edelliset. Ajattelin myös ommella uudet, sisustukseen sopivat pesät noille tasoille. (Edellisen asukkaan peruja oleva vaaleansininen seinä maalataan kesän aikana joksikin muuksi.)  Tuo kulma on muuten ollut täysin tyhjänpanttina ja sehän on kuin tehty kiipeilypuun paikaksi!


19 kommenttia:

 1. Vaikuttaa kyllä oikein kätevälle tapaukselle!

  VastaaPoista
 2. Upea! On kyllä tukevannäköinen! :)

  VastaaPoista
 3. Kovat on ainakin odotukset meillä tätä puuta kohtaan!

  VastaaPoista
 4. Kulma on kuin tehty juuri tuota kiipeilypuuta varten! Ja kisut näyttävät nauttivan :)

  VastaaPoista
 5. Tiedätkö onko tätä vielä zooplussalla myynnissä? Koitin katsoa, mutta ei mun silmään osunut? :) hieno on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä muuten löytänyt enää minäkään... Oli siellä raapimistynnyrit-kohdassa ja vielä viime viikolla uutuus. Oliskohan ollu niin suosittu että päässyt heti loppumaan.

   -Anni

   Poista
 6. Tuo on kyllä upea! Ei ihme, että siitä tykätään. Mutta onko Ylppö hieman hämmentynyt siitä, että Stella on napannut sen korkeimman paikan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo! Ja ainoa huono puoli tossa puussa on se että kissoille tuli kauhea riita siitä kuka pääsee yläpetiin. Samassa pedissähän ei voi olla.

   -Anni

   Poista
 7. On siinä kulma, kuin suunniteltu kiipeilypuulle!

  VastaaPoista
 8. Kannattasko, teidät kissat tuntien, tota alatasoa siirtää vähän kauemmaksi oven lasista? ;D Siihen kun jompikumpi ryminällä loikkaa niin puu tai taso hieman heilahtaa ja oho, saat paikalle parikin pallosilmää tuijottamaan lasinsiruja "en se minä ollut"-ilmeellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D huomioin itekki sen mahdollisuuden ja oon kokeillu vääntää tota tasoa mut ei tunnu liikahtavan mihinkää joten tuskin (toivottavasti) kissatkaan ei sitä saa liikahtamaa

   -Anni

   Poista
  2. Niin ja puu on todellaki pultattu niin ettei maanjäristyskää sitä liikauta :D

   Poista
  3. No sitten! :D On muuten aika ihanat lasiovet, mäkin voisin ottaa. :)

   Poista
 9. On kyllä komea puu! Tykkään! Katselin minäkin heti zooplussalta mutta eipäs tosiaan löytynyt. :) Pitää kyllä hankkia jos sinne lisää ilmestyy. Oliko hinnaltaan paha? Tilasin eilen sitten toisenlaisen puun.. saas nähdä kuinka kauan menee matkalla.

  VastaaPoista
 10. Todella hyvännäköinen runko voimisteltavaksi! Yläpeti näyttää oivalta valtaistuimelta, jolta alamaisia tarkastella :D

  VastaaPoista
 11. Jämerä puu! Saa raapia ja kiipeillä ihan kunnolla.

  VastaaPoista
 12. Onpa hieno ja jämerä, meillä ollut vähän samoja ongelmia tuon nykyisen uuden puun kohdalla kuin teillä kaltevassa tornissa, kuvamateriaalia siitä täällä:
  http://burmanhurmaa.blogspot.fi/2014/06/paivaunilla.html

  VastaaPoista