torstai 17. lokakuuta 2013

Supreme Premior !!! (ja evakossa)

kuva: Petri Jaakkola


Hurraa!! Pitkä näyttelyura takana ja sunnuntaina koimme huipennuksen kun Stella valmistui Kirkkonummella korkeimpaan titteliin - Supreme Premioriksi. Näyttelyharrastus ei silti suinkaan lopu tähän, vaan jatkamme aina silloin tällöin pääkaupunkiseudun näyttelyissä. Hieno Stella <3

Arki on ollut tämän viikon aikalaista sekasortoa kun kotona alkoi maanantaina kylppäriremontti ja jouduimme lähtemään evakkoon sijaisasuntoon. Onneksi vain kilometrin päähän kotoa. Maanantaiaamuna toin kissat tänne ja itse lähdin töihin. Surkea maukuna vain kuului kun suljin oven :( Töistä palatessa Ylpöllä oli minulle kovasti asiaa, oli ehkä nähnyt pihan vaahterassa asustavan oravan olkkarin ikkunasta. Pieni turhautuminen kissoissa näkyy, eikä itsellänikään ole kehumista kun huonekaluina 62neliöisessä kolmiossa on vain patja keskellä lattiaa. Toivottavasti remontti etenee ajallaan ja pääsisimme jo ensi viikon loppupuolella takaisin kotiin!

9 kommenttia:

 1. Onnea! :) Eipä kuulosta mukavalle, toivottavasti remontti tosiaan etenee ajallaan. Orava tosin on varmasti mukava juttu kissoille ;)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Ei tosin mikään ihme, tuollainen kaunotar.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Onneksi evakkoretki on vain väliaikainen, tsemppiä.

  VastaaPoista
 4. Onnea teille! Sekä uudesta tittelistä, että myös rempan valmistumiseen aikataulussa.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut. Voi ei, olisi pitänyt kierrellä enemmän siellä Kirkkonummella niin olisin nähnyt kauniin Stellan livenä!

  VastaaPoista
 6. Onnea Stella! Toivomme myös remontin valmistumista ajallansa!

  VastaaPoista
 7. Hienoa! Jokos pääsitte takaisin kotiin muuttamaan?

  VastaaPoista