tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tiedoksi

Kamerasta on akku loppu ja läppärini sanoi sopimuksensa irti. Tässä saattaa tovi vierähtää ennenkuin päästään taas bloggaushommiin, toivottavasti pian! Matkaltakin olisi muutama kuva mutta en saa nyt niitä tänne blogiin lisättyä.

Johan tässä nyt onkin ehtinyt tapahtua: ensinnäkin Stellalla oli 2-v. synttärit lauantaina 8.6. joita juhlittiin missäs muuallakaan kuin kissanäyttelyssä Hyvinkäällä koko viikonloppu. Lauantaina Stella saikin parhaan synttärilahjan ja oli näyttelyssä tuomarin paras kastraattinaaras, jee! Sunnuntaina ei tullut extramenestystä, sertit saatiin molempina päivinä :)

Viime viikonloppu vierähti sitten Hankasalmen näyttelyssä. Olimme varanneet mökin lomakeskus Revontulesta. Stella nautti matkasta ja oli oma huriseva itsensä myös mökissä. Niin ja olihan meillä siellä mökissä kaksi kissakaveriakin; bengaliherra Äijä ja burmaneito Feenix 10 vuotta. Ylppö lomaili viikonlopun kotona miespuolisen palvelijan kanssa ja teipatusta akvaarionkannesta päätellen Ylppö oli yrittänyt ottaa ohjat tassuihinsa kalojen ruokinnan suhteen. Kalat eivät kuolleet nälkään ja kotona ollaan taas.

Yritän palata bloggailemaan mahdollisuuksien mukaan pian! Älkää karatko mihinkään ja unohtako meitä :(

3 kommenttia:

  1. Onnea kaksivuotiaalle ja onnittelut myös näyttelymenestyksestä! Toivottavasti bloggausvälineistö on pian taas toimintakunnossa.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut synttärisankarille ja näyttelymenestyjälle. Ei me teitä unhoiteta!

    VastaaPoista
  3. Onnea synttäreistä että näyttelymenestyksestä! Iloista Juhannusta koko porukalle!!! :)

    VastaaPoista