lauantai 16. helmikuuta 2013

Little miss Sunshine

Stella, oikea "auringonpaiste".


Bloginpitäjällä on bloggausmorkkis. Onneksi päivät ovat jo pidentyneet edes hitusen ja kohta saadaan jo parempaa blogimateriaalia ja siten ehkä taas innostun bloggailusta enemmän. Mitäs teille kuuluu, oletteko kärsineet bloggausmorkkiksesta?

6 kommenttia:

 1. Stellaa ei näytä morkkis painavan!
  Joskus kyllä tuntuu siltä että pää lyö tyhjää, mutta periksi ei anneta:D Kyllä tämä bloggailu antaa kuitenkin niin paljon:)

  Luotetaan siihen että auringonvalon lisääntyessä mielikin piristyy.

  VastaaPoista
 2. Bloggausmorkkis on tuttu juttu täälläkin. Ja vielä enemmän morkkista tulee kun saa omaan blogiin kaikkia ihania kommentteja ja sitten ei ehdi yhtä paljon kommentoida toisten blogeja :(

  VastaaPoista
 3. Mitä, mitä? Juuri katsoin edellisen postauksen videon ja postauksen kuva on parasta A-luokkaa, mielettömän hauska :) Eli materiaalissa ei ole vikaa. Bloggaamisen pitäisi olla kivaa ja vapaaehtoista, ei siitä kannata morkkiksia ottaa.

  VastaaPoista
 4. Tarkoitin että bloggaus on kyllä kivaa, mutta morkkis tulee siitä kun en ole ehtinyt tarpeeksi bloggailla lähiaikoina :(

  VastaaPoista
 5. Bloggailumorkkis on tuntematon laji. Huonokuvienlaatumorkkis sen sijaan on tuttua täällä. Ihanaa kun valonmäärä lisääntyy! Eikä sitä nyt oikeasti kannata morkkista tuntea!

  VastaaPoista
 6. Bloggausmorkkis? Kyllä! Varsinkin se harmittaa, ettei meinaa pysyä muiden päivityksissä perässä, mutta onhan se omakin päivitystahti hidastunut. Lisääntyvä valo ehkä lisää vähän intoa.

  VastaaPoista