sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Akvaariot eilen

Akvaarioharrastus on viime aikoina jäänyt blogissa vähemmälle huomille, onhan tämä sentäs kissablogi. Eilen innostuin ottamaan kuvat molemmista akvaarioista käytyäni ensin ostoksilla Akvaariolinnassa.

Tässä "isompi" akvaario. Asukkeina rusokiilakylkiparvi ja taistelukalanaaras.


Nano"purkki". Asukkeina sukarapuja, hehkurasboroita ja pari petokotiloa.Mutta mikä on tämä kuvaongelma kun ei saa suoraan koneelta mitään siirrettyä?! Muillakin ongelmia? Nämä kuvat lisäsin linkin kautta Facebookista..

6 kommenttia:

 1. Ooh komeat akvaariot! Mulla on aina ollut akvaario haaveissa, sitten kun ois vielä aikaa perehtyä siihen ja rahaa jajaja...

  Mulla ei ole ollut kuvaongelmaa Chromella, ilmeisesti ainakin IE:llä ongelmia on ollut. Oletko kokeillut toista selainta?

  VastaaPoista
 2. Akvaarioharrastus on kyllä mielenkiintonen ja aina oppii jotain uutta.. niin ja vie mennessään samalla tavalla kuin kissaharrastuskin :D Ja joo, rahaa siihen saa halutessaan uppoamaan. Periaatteessa alotuskustannukset siinä on ne suurimmat.

  En oo tajunnu kokeilla toisella selaimella.. Operaa käytän. Jospa toi ongelma nyt tosta korjaantuis ettei tarvi vaihtaa kokonaan selainta. :(

  VastaaPoista
 3. Hienot akvaariot. Ihanan vihreät.

  VastaaPoista
 4. Jostain blogista eilen luin samasta ongelmasta. Itse en toissapäivänä huomannut mitään.

  VastaaPoista
 5. Akvaariot ovat kivaa katseltavaa, vedenalainen minimaailma on niin erilainen. Monilla on ollut ongelmia kuvalatausten kanssa, minulla ei (Firefox, Chrome). Ehdotan Hannamarin tavoin kokeilemaan toisella selaimella tai tarkistamaan onko selaimessasi viimeinen päivitys.

  VastaaPoista
 6. Hienot akvaariot! Meilläkin oli ennen Pepsin ja Maxin ilona akvaario, jonka lampun päällä oli ihana makoilla ja katsella alapuolella olevaa elämää.

  VastaaPoista