perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulun viettoon

Huomenna perhe Täplätytöt suuntaa joulun viettoon. Tänä jouluna perhe jakautuu siten, että minä ja Ylppö suuntaamme minun vanhemmilleni ja toinen henkilökunnasta sekä Stella suuntaavat pohjoisemmaksi. Joulu on meillä perinteisesti vietetty eri osoitteessa, sillä kumpikin haluaa mennä omien vanhempiensa luokse ja välimatkaa näiden kahden kodin välillä on useampi sata kilometriä, eikä ajelu edes takas joulun pyhinä kuulosta rentouttavalta. Uuden vuoden vietämme sitten omalla porukalla Helsingissä.

Tänä vuonna minulla ei juuri ollut stressiä joululahjoista, vaikka yhtään hyvää lahjaideaa ei päässä pyörinytkään. Tärkeintähän joulussa on kuitenkin viettää aikaa läheisten ihmisen kanssa nauttien hyvää ruokaa sekä rentoutuminen. Ja rentoutuahan minä todellakin saan, sillä edessä on puolentoista viikon joululoma ja töihin palailen vasta ensi vuoden puolella, huippua! Niin ja jos joku lahjoja on jostain syystä ostanut, niin sovimme ettei kukaan laita paketin päälle nimeä, vaan arvuuttelemme sitten kenelle paketti on :D Hauskaa! Vaikea varmaan arvata kenelle kissan herkkunamit ovat. ;)

Täplätytöt hiljentyvät(?!) joulun viettoon.ps. olihan noita lahjoja jostain syystä ilmestynyt kuitenkin ikea- ja M&M-kassillinen :o


3 kommenttia:

 1. Turvallista matkaa!
  (Ja tervetuloa Joulupuukaupunkiin!)

  VastaaPoista
 2. Ajamme varovasti! Milloinkohan sitä ehtis siellä Joulupuukaupungissa treffata... kesällä jo piti..

  VastaaPoista
 3. Juu, samaa mieltä! kyllä joulussa on upeinta tuo oman perheen kanssa oleminen ja rauhoittuminen ja rentoutuminen:) Meillä tänä vuonna ei laitettu kortteja eikä juurikaan lahjoja, vaan jouluenergia ja raha on laitettu tänä vuonna hyväntekeväisyyteen kodittomia kissoja ja ihmisiä ajatellen.
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista