tiistai 20. marraskuuta 2012

Arvoitus kananjalka

(Kamalan huono omatunto on kolkutellut kun en ole taaskaan kuulumisia kertonut. Joka päivä muistelen että täytyy päivittää, mutta sitten on taas niin kiire :( .. ja ja ja..) Mutta nyt istahdin hetkeksi sohvalle koneen ääreen.

Eilen sattui, tai oikeastaan tänä aamuna vähän naurettava juttu. Olin eilen illalla laittanut kissoille raa'an kananjalan syötäväksi. Aamulla kun heräsin, ei jalkaa näkynyt missään. Suuresti epäilin kissojen syöneen jalkaa luineen päivineen, join kahvit ja aloin etsiä mokomaa koipea. Etsin sitä ainaki vartin, sohvan ja sängyn alta, joka huoneesta, saunasta, kylpyhuoneesta, mutta jalkaa ei vaan näkynyt. Tarkistin vaatekaappien olevan kiinni, joten todennäköisesti sitä ei sinnekään oltu viety. (tai mistä sitä tietää?!) Oli jo vähän kiire töihin hiustenkuivaamisen yms. siistiytymisen suhteen... Toinen palvelijoista heräsi ja patistin hänet etsimään koipea. Tovi vierähti myös toisen palvelijan aamutoimissa koiven etsimisen lomassa, kunnes hän alkoi pedata sänkyä..... Sieltähän se raaka kanankoipi löytyi - peiton alta sängystä! HYYI. :D Epäilen syylliseksi Ylppöä, mutta osaahan ne hiljaisetkin (Stella) välillä yllättää. Tiedä häntä.

Ainiin ja Tallinnasta ostettiin iiiihana uusi pesä, niin tyttömäinen. <3 Taas puhelinkameralaatua. Osittain postausintoa on kiireen lisäksi laimentanut tyhjä kameran akku. Viikonloppuna LUPAAN ottaa kuvia, sillä sekä meille palvelijoille että täplätytöille on luvassa palkinto valmistuneesta remontista. Se palkinto lupaa rentoutumista! Näette sitten... ;)


7 kommenttia:

 1. Heh, tytöt ovat viettäneet laatuaikaa kanankoiven kanssa:D

  VastaaPoista
 2. Se on selkeästi ollut aarre, joka on täytynyt toimittaa turvalliseen paikkaan!

  VastaaPoista
 3. Tytöiltä aika loistava veto :D Tiedä mitä kaikkia herkkuja sitä jemmasta saattaa löytääkään...

  VastaaPoista
 4. Palvelijat kuitenkin halineet koipea yöllä. ;)

  VastaaPoista
 5. No sängyssä tietenkin :D Mindy toimittaa myös kaikenlaista tavaraa yön aikana sänkyyn, mutta ei sentään mitään ruokaa muistuttavaa.

  VastaaPoista
 6. Heh, onpas ollut hienosti tehty liike, kanankoipiaarre viety palvelijalle sänkyyn!! Aplodit! (mie en ois ehkä raaskinu..). Jäädänpä odottamaan seuraavaa postausta;)
  -Blackie-

  VastaaPoista