torstai 18. lokakuuta 2012

Kahden kilon kokoero

Kerrankin kissat samassa kuvassa. (Jälleen kammottava pikainen salamakuva. Tämä syksy ei varsinkaa sisällä iltaisin ole otollista kuvausaikaa.) Kokoeroahan Ylpöltä ja Stellalta löytyy himpun alle kaksi kiloa. Ylppö painaa 3,2kg ja Stella 5,1kg. Ja katsokaahan Stellan jättipitkää häntää! Ylppö on vähän hassussa asennossa, joten sen häntä näyttää lähinnä töpöhännältä.


12 kommenttia:

 1. Ihan silminnähtävä ero! Stellalla taitaa olla massakausi menossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pieni massakausi ennen Tallinnan kisoja ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih, harvoin ne noin nätisti vierekkäin on kuvattavana :P

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Todellakin MEGA! Olen kahdesti nähnyt Stellan pörhistävän häntäänsä, siinä ei enää superlatiivit riitä kuvaamaan hännän massiivisuutta :D

   Poista
 4. Mainioita teidän karvapallot ;) Teidän kissaperheen seikkailuista on aina kiva lukea, vaikken ole aikaisemmin kommentoimaan uskaltautunutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, no kiva kun uskalsit nyt kommentoida! Olen lähiaikoina vähän laiskasti muistanut blogia päivittää, mutta siihen täytyy tulla nyt muutos!

   Poista
 5. Yksilöllistä! Mun mielestä ootte kumpikin laiheliineja. t: Sulo 9 kg.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no sä Sulo painit sit jo ihan eri sarjassa ;)

   Poista
 6. Voi ei, eksyin tänään ekaa kertaa blogiisi ja tää kertoilikin juuri mun lempirodusta eli bengaleista, vitsit kun se kissakuume nousi taas :D

  Olen itse eläinlääketieteen opiskelija ja itseltäni löytyy kaksi kissaa tällä hetkellä, venäjänsininen ja tavallinen maatiainen. Seuraava tulokas onkin bengali, se on päätetty! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bengali on hyvä valinta... mikäli tykkää vauhdista ja vaarallisista tilanteista ;D

   Poista