tiistai 25. syyskuuta 2012

Maailmaa valloittamaan

Suunnitelmat muuttuivat hovissa ja matka Tallinnaan on varattu marraskuulle. Tarkoituksena siis näytelmöidä Tallinnan kissanäyttelyssä Stellan kanssa koko viikonloppu 10.-11.11.2012. Ennen näyttelyä pitää kuitenki hoidella muutama käytännön asia, eli rabiesrokotus kuntoon ensi viikolla, sekä hankkia lemmikkipassi. (siihen saa kuulema passikuvankin) Innolla odotellaan matkaa ja sitä mitä Stella tuumaa hotellielämästä!

4 kommenttia:

 1. Kiva kiva! Lähdetkö Stellaan kanssa kahdestaan vai tuleeko mukaan muita huoltojoukkoja?

  VastaaPoista
 2. Toinenkin huoltojoukoista lähtee mukaan, onneksi, sillä tavaraa kissanäyttelyyn tarvitaan jonkin verran + tietysti itse kissa ja omistajan tavarat viikonlopuksi :) Ylppö menee ehkä "mummolaan" lomalle siksi aikaa.

  VastaaPoista
 3. Me haettiin Vertille viime viikolla passi, siinä on tosiaan paikka valokuvaa varten :D Tosin siinä lukee, että se on vapaaehtoinen. Meillä on Tallinnan matka edessä todennäköisesti helmikuussa, mielenkiinnolla jään odottelemaan teidän kokemuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva!! Meidän piti alunperinkin lähteä nyt marraskuussa, sit ajattelin että äh, vasta helmikuussa, mut lähdetään nyt sittenkin. Lupaan kertoilla millasta oli ja miten kaikki suju... Onneks Stellan kasvattaja lähtee meidän mukaan Stellan veljen ja isän kanssa niin en oo sitten siellä yksin ihan ihmeissäni :D

   Poista