maanantai 30. heinäkuuta 2012

Täplätyttöjen blogi 1v. (- arvonta)



Huomenna tulee kuluneeksi vuosi siitä kun avasin teille palasen täplätyttöjen elämää.
(Siis onko siitä vasta vuosi?!)

Ennen tätä blogia perustin erään toisen blogin - se ei ollut kissablogi. Pelkästään omasta elämästäni kirjoittaminen noin kuukauden päästä blogin aloittamisesta tuntui tylsältä, enkä oikeen keksinyt kiinnostavia aiheita. Sen jälkeen kun kissat tulivat elämääni huomasin täyttäneeni oman facebook-seinäni pelkillä kissa-aiheisilla päivityksillä sekä kuvilla ja ajattelin, että sukulaiset ja kaverit varmaan kyllästyvät mokomaan kissavouhkaamiseeni. Niinpä siis perustin kissablogin, jossa saan vapaasti kertoa vain ja ainoastaan kissojemme kuulumisia kuvien kera niin useasti ja paljon kun huvittaa. Blogin aloitusvaiheessa kerroin tarinaa vain Ylpön elämästä, mutta hetkeä myöhemmin syyskuussa päähenkilöksi palkattiin myös Stella. Tämän blogin olemassaolon aikana ei minulle koskaan ole tullut aihepulaa, sen verran kekseliäs tuo kaksikko on. Moni aina ihmetteleekin kuinka ehdin kameran kanssa oikeaan paikkaan juuri oikeaan aikaan. Bengalien kanssa eläessä minulle onkin kehittynyt (melkein) pettämätön tilannetaju, jonkinlainen "bengalisilmä" ja "-korva" sekä nopeat refleksit - mitä tapahtuu ja missä!?

Tähän vuoteen on mahtunut monenmoisia kommelluksia ja onnenhetkiä, joita on ollut mukava jakaa kanssanne. Erityiskiitos teille jo alusta asti mukana seuranneille lukijoille! Blogin ensimmäinen kommentoija oli muuten Mindy! :) Erityisesti myös uusien lukijoiden ilmaantuminen ilahduttaa aina tuolla oikealla palkissa.

Juhlapäivän kunniaksi haluan järjestää arpajaiset.
Yhdelle onnekkaalle on luvassa jotain pientä, kissanleluja tai jotain muuta kissa-aiheista. :)
Jätä kommentti ja vaikka joku iloinen tervehdys, palautetta tai ihan mitä vaan höpinää kommenttikenttään ja olet mukana arvonnassa! Arvonta suoritetaan sunnuntaina 5.8. Ilmoitan voittajan täällä blogissa.

24 kommenttia:

  1. Osallistumme arvontaan ja kerromme, että erityisen vaikuttuneita olemme olleet tämän blogin lamppuepisodista! http://taplatytot.blogspot.fi/2012/03/mutta-mita-tapahtui-lampulle.html
    Ei tule elämä tylsäksi kun teidän riemua seuraa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että se on kyllä yksi blogin kohokohdista ollu itellekin :D

      Poista
  2. Oikein paljon onnea 1- vuotiaalle!!! :D
    On ollut ihana lukea päivityksiäsi bengaleiden elämästä. <3
    Ja minä olen yksi niistä joka ihmettelee, miten ehdit joka
    paikkaan kameran kanssa. XD

    Toivottavasti jaksat kirjoitella kisujen kuulumisia tästä eteenpäinkin!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut ekan vuoden johdosta! :) Energisten ja kekseliäiden kissatyttöjen kuulumisia on mukava lukea. :)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut ensimmäisestä vuodesta! Välillä ei voi muuta kuin ihmetellä teidän villiä menoa:D

    VastaaPoista
  5. Onnea täältäkin :) Nauruhermoja pidätellen olen lukenut blogianne! Meillä on onneksi vielä lamput säästyneet.... :)

    VastaaPoista
  6. Mekin saavumme toivotamaan onnea rajapyykin saavuttamisesta, itse moisesta vielä vain haaveillen. Tykkään kovasti teidän blogista ja teidän verkko-ovi on edelleen meistä tyylikkäin ikinä. Kisujen jälkeen, ofcoos :)

    http://triomiumau.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Onnea yksvee! Me ei taaskaan osallistuta arvontaan kun meillä on jo kaikkee. Mutta muuten pongahdetaan kyl tänne aina kun tulee päivitys!

    VastaaPoista
  8. Niin se aika kuluu yllättävän nopeasti :) Oli muuten kiva tavata surokissa lauantaina. Stellalla on niin ihanan pehmoinen turkki, että sitä tekisi mieli silitellä enemmänkin.

    VastaaPoista
  9. Ohoh, ei mitään muistikuvaa, miten päädyttiin se eka kommentti tänne antamaan, mutta hauska löytö joka tapauksessa. Varsinkin bengaleiden ollessa kyseessä, ei tarvitse miettiä, riittääkö päivitettävää. Onnittelut toisella tapaa täplikkäältä kera ihmisensä!

    VastaaPoista
  10. Hieno blogi ja mukava seurata kissojen puuhia, meilläkin kotoa löytyy 10kk ikäinen bengalipoika :)

    VastaaPoista
  11. Onnea täältäkin! Tämä blogi onkin hetkessä noussut ehdottomiin suosikkeihin, kissablogien kärkeä! :D

    VastaaPoista
  12. Onnea! Oikein päivänpiristys on päästä kurkkaamaan mitä Ylppö ja Stella on puuhailleet :)Ihana blogi!

    VastaaPoista
  13. Kissapojat Krakovasta sanovat "miu ja mäy" täplätytöille, mitä sitten tarkoittaakin. Ihan mahtavaa seurata bengalien seikkailuja ja hulluja tempauksia! Onnittelut myös blogin vuosipäivän johdosta :)

    VastaaPoista
  14. Onnittelut ensimmäisestä vuodesta ja jään mielenkiinnolla seuraamaan mitä seuraavat vuodet tuovat tullessaan. :)

    VastaaPoista
  15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  16. Kyllä vuosi menee nopeasti, meillä täytti kissa kuukausi sitten vuoden. Onnea ensinmäisestä vuodesta, toivottavasti jaksat päivittää mielenkiintoista blogiasi vielä monia vuosia.

    VastaaPoista
  17. Täplätytöt-blogi on ollut selaimessani jo pitkään kirjanmerkkipalkissa, sivulla tuleekin piipahdettua päivittäin ja aina ilahduttaa saada luettavaksi uutta päivitystä Neiti Ylpöstä ja Stellasta sekä kalatv:n asukkaista! :) On jännittävä seurata kuinka monipuolista viihdettä bengalit osaavat itselleen kehitellä.

    Meilläpäin asustaa sijoituksessa ruskeatäplikäs bengalipoju jonka touhuja seuratessa on tullut monesti mieleen että jos näitä olisi kaksin kappalein niin olisiko menokin tuplasti vauhdikkaampaa :D

    Onnittelut 1-vuotiaalle blogille ja erityiskiitokset ahkerasta päivittämisestä sekä erittäin hyvälaatuisista kuvista. :)

    VastaaPoista
  18. Kun suunnilleen puoli vuotta sitten tähän blogiin törmäsin Mäykysen ja Ellin blogin kautta, niin muistan, että sillä samalla istumalla piti lukea kaikki siihen mennessä postatut postaukset!
    Minäkin ihmettelen, miten ehdit kameran kanssa sinne, missä tapahtuu. Rapsutuksia ihanille benkku-neitosille! :--)

    VastaaPoista
  19. Onnea yksivuotiaalle! On ollut hauskaa seurata täpläjengikaunotarten touhuja.

    VastaaPoista
  20. Tuo Naukulan Mamman mainitsema lamppuepisodi on kyllä jäänyt täälläkin mieleen :)

    VastaaPoista
  21. Vielä ehtii osallistua! Onnittelut blogille, tyttöjen touhuja on ollut mukava seurata :)

    VastaaPoista
  22. Täältäkin onnittelut 1-vuotiaalle! :)

    VastaaPoista