lauantai 14. heinäkuuta 2012

Mediheli

En ole lähiaikoina postaillut kamalasti, sillä olisitte jo kyllästyneet akvaarioaiheisiin juttuihin. Ylppö ei tee muuta ku tuijottaa aamusta iltaan kaloja, Stella taas ei ole kovin kiinnostunut, vaan nukkuu vain pitkiä päiväunia sängyn alla tai saunassa.

Toinen henkilökunnasta on ostanut uuden lelun (itselleen?) ja kissatkin saavat nauttia jännittävästä radio-ohjattavasta minihelikopterista. Ylppöä helikopteri ei oikeastaan kiinnosta ollenkaan - ihme kyllä, mutta Stella sen sijaan ryntää heti läpsimään kopteria kun kuulee sen surisevan äänen kesken päiväunien.
8 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ihmettelevistä neidoista. Vähänkö siisti kopteri. Onko se helppo ohjattava? Tekniset tiedot kehiin. Mistä tuommoisia härveleitä saa ostaa? Pitääkö se kovaa surinaa?
  (Jollain on kyselytunti.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä kovaa surinaa, aika vaimeeta... Ohjattavuudesta en tiedä itse, mut mies sano että aluks vaatii opettelua mut hyvin näytti jo ekana päivänä sujuvan. Kopteri on Verkkokauppa.comista, eikä tainnu maksaa ku muutaman kympin.

   Tais olla toi, mut näyttää tällähetkellä olevan loppu myymälöistä. http://www.verkkokauppa.com/fi/product/46022/ckfnd/Falcon-X-Helicopter-kauko-ohjattava-helikopteri-gyrolla

   Poista
  2. Ei paha hinta ollenkaan. Harmi vain että on loppu.

   Poista
 2. Mitäpä sitä ei tekisi huvittaakseen kissaa?

  Toiselle on ostettu akvaario ja toiselle helikopteri. Ei hassumpaa! Sitä paitsi meiltä pukkaa tulla vaan ulkoilukuvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tota en tullukkaan ajatelleeks että nyt on molemmille jotain :D

   Poista
 3. Kiva kun molemmilla on mielenkiinnon kohde. Jännä juttu, että toinen tykkää hulluna akvaariosta ja toinen ei välitä. On tuo kopteri vinha peli. Kyllä tytöillä on hienot lelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä tuntee itsensä vähän hulluks mun ostelee kissoille kaikkea hienoa :D mut sit taas itelleen ei raaski ostaa mitään kivaa ;)

   Poista
 4. Kyl on siisti sopteri! Vähän kuin kärpäinen mutta isompi. Pelatkaa hyvin! Tosi hieno lelu. Huomaavaista isäntäväeltä!

  VastaaPoista