torstai 7. kesäkuuta 2012

Alkoholiongelma

Tilanteesta ei ole kuvamateriaalia, mutta voitte varmaan kuvitella...

Eteisessä oli (huom. OLI) 24-päkki tölkkiolutta, kunnes kuulin rapinaa.... lisää rapinaa.... ja SHHHHH!!! Kurkkasin eteiseen ja huomasin että päkin vieressä ihmettelee Stella, joka oli purrut(?) yhteen tölkeistä reiän ja siellähän se tölkki suihkusi olutta eteisen lattialle. Siis miten kissa voi saada tölkkiin reiän, kysynpä vaan? Taas tullaan tähän - bengali on fiksu ja oppivainen rotu. Ylppökin siinä sitten ihmettelemään ja molemmat kissat olivat kauhusta jäykkinä kun olut suihkusi pitkin lattiaa. Kyllä oli taas naurussa pitelemistä, eikä voinut kun huumorilla oottaa koko episodin.

9 kommenttia:

 1. Ehkä vaan jano ;) ?

  Hienot kuvat edellisessä postauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! Mikäs ihme se on että näin kuumalla jano tulee!! ;)

   Poista
 2. Syökö teillä kissat tölkkiruokaa? Jos ne erehtyivät tökistä :) Siis ihan uskomaton juttu, bengalit ovat melkoisia. Ainakaan niiden kanssa ei tule aika pitkäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kissat syö enimmäkseen applawsin tölkkiruokaa.. ehkä oluttölkki muistutti ruokapurkkia!

   Poista
 3. Oh hoh. Kannattaa seurata tilannetta. Onko tämänkaltainen käytös toistuvaa? Tyttö täytyy viedä vieroitushoitoon tai AA-kerhoon.
  Itse olen nähnyt ja todistanut kuinka karhukoira nappaa oluttölkin (ei Karhu vaan Nikolai, alkoholiton olut) ja tekee reiät tölkkiin. Ne hampaat, ne hampaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on ollu muutaman kerran toistuvaa. Stellalla tuntuu olevan oluthimo, sillä aina kun mieheni ottaa oluen, Stella tulee syliin ja alkaa haistella tölkkiä :D

   Poista
 4. Teillä ei kyllä aika käy pitkäksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneks meillä on kissoja, muuten tulis aika pitkäks ;)

   Poista
 5. Nyt tölkkifirmalle valitus, ei ole kissan kestäviä! :P

  VastaaPoista