sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Uusia ulottuvuuksia

Nyt täytyy suoraan sanoa, että olen totaalisen kyllästynyt kissojen kaihtimissa roikkumiseen, pyykkitelineen kaatamiseen ja kaikenlaiseen muuhun korkeanpaikankiipeilyn harjoitustoimintaan. Henkilökunta on alkanut epäilemään, että tämä edellämainittu toiminta on tarkoitettu protestiksi siitä, että heitimme vanhan kiipeilypuun muutossa roskiin. Kaikesta ärsyyntyneenä tilasin juuri uuden kattoon asti yltävän kiipeilypuun! (Toisaalta en jaksa uskoa, että edes kattoon asti yltävä puu riittäisi kahdelle ADHD-bengalille. ;) )

Tälläisen puun tilasin. Toivottavasti tulee viikonloppuun mennessä... ja saa nähdä kauan se pysyy pystyssä... x)


8 kommenttia:

 1. Tytöille oma huvipuisto. Toivottavasti se vie kiipeilymehut. Bengalit taitavat elellä puissa :) Meillä käy joskus kesäisin tuollainen kaunokainen pihassa vierailulla, se taitaa kuulua jollekin rannan kesäasukkaalle. Kisu käyttäytyy aina hyvin elegantisti ja hillitysti, mutta kiipeää aina pöydälle tarkastelemaan ympäristöä. Olen aina aivan mykkänä sen kauneuden edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri: Jos bengali olisi villikissa, luulisin että se eläisi vain puissa ;) Tai ainakin mitä nyt tuota sisäbengalin menoa pääsee täällä kotona lähietäisyydeltä ihmettelemään.

   Poista
 2. Meillä on samanlainen! Hyvä on, koratialaista painia ja menoa jo hyvin ainakin vuoden verran kestänyt. Bengalipaini taitaa kyllä olla vielä asteen verran hurjempaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lefa: Mukava kuulla! Katselin noita Zooplussan ostajien kommentteja ja olin vakuuttunut että kyllä tuo puu saa luvan myös bengalipainia kestää. Hinta ei ainakaan ollut kovin paha :) Luulen että koratialainen paini on ainakin lähelle bengalilaista painia! ;)

   Poista
 3. Juu, mä luulen kanssa, ettei koratialainen paini kauas bengalilaisesta painista jää :D

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Innolla täällä jo tornia odotellaan. Tai no kissathan ei tiedä asiasta vielä mitään kun en ole niille paljastanut ;) Jotenkin voin arvata että tulevaisuudessa yksi blogitekstin otsikko voisi olla "Kalteva torni"... bengalilainen paini tornissa ei ole poissuljettu..

   Poista
 5. Siellä on kohta joulu! Kuvamateriaalia odotellessa.

  VastaaPoista