sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

PetExpossa: Ylpön suuri päivä

Lupasin postailla tänään kuvia muista PetExpon eläimistä, mutta sen ohitse menee uskomaton uutinen. Vein Ylpön vähän kokeeksi siis tämän päiväiseen näyttelyyn ja varauksella, kun tiedän ettei Ylppö osaa ottaa yhtä rennosti kuin Stella.

"tää homma kyllä vähän tympii mua..."

Ensimmäinen tuomariarvostelu meni ihan mallikkaasti, pientä känisemistä ja suhinaa kuului, mutta tuomari totesi Ylpön olevan vain sopivan tempperamenttinen ;) Serti tuli. Melkein jopa kauhukseni huomasin sitten, että ruskeatäplikkäistä kastraattibengaleistahan tulee värin paras (VP) valinta ja olin jo melkein heti varma että sitä Ylpön pokka ei kestä. Värin parhaan valinnassahan sitten kävi hassusti ja Ylppö päihitti kaksi komeaa kollia vieden siis värin parhaan tittelin!! Käyttäytyikin yllättäen tosi hyvin! Arvostelusetelissä luki vain "super, super ja super" joka kohdassa. :D

No yllätykset eivät loppuneet siihen, sillä Ylppö kutsuttiin tuomarin paras (TP) valintaan jossa sillä oli vastassa pari muuta kolmoskategorian rotua. (En muista yhtään mitä rotuja ne olivat kun olin niin shokissa ja kiikutin Ylppöä taas vertailuarvosteluun). Tuomarin paras kilpailussa järkytykseni senkun kasvoi kun Ylppö voitti myös sen!!! Eli tie siitä eteenpäin vei paneeliin. ( =ns. loppukilpailu, näyttelyn paras kissa).

Kiikutin Ylpön paneelihäkkiin ja siellä se sitten odotteli tovin omaa vuoroaan. Paneelissa Ylppö ei saanut ääniä, mutta kaikki tuo edellä kerrottu on jo suuren suuri voitto! Eniten yllättynyt olin siitä kuinka Ylpön pokka piti kaikki arvostelut. Uskotteko että meillä on täällä väsynyt kissa? ;)

Ylppö paneelissa tuomarin käsittelyssä.

Ja sitten assistentin.


Stellallakin näyttely meni lauantaina ihan putkeen ja se sai myös sertinsä. Loistava ja yllätyksellinen viikonloppu kaikin puolin!

Ylpön VP ja TP-mitalit vasemmalla ja oranssi serti. Stellan vihreä sertiruusuke oikealla.

17 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon teille! Loistavaa :D Ylppö sitten näytti muille vähän mallia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis hauskintahan tässä on se, että Ylppö on myyty meille lemmikkitasoisena ;) Hyvin näytti silti pärjäävän konkareillekin!

   Poista
  2. Neiti on siis vain niistä ajoista kaunistunut ;)

   Poista
 2. Wautsi vau :) Kovasti onnea teille ilmiltä, tikiltä, pirpanalta ja henkilökunnalta ;)

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, onpa siinä yllätystä kerrakseen! Ihan kiva varmaan tuohon tyyliin, kun ei niin hirveästi ehtinyt jännittää. Onnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo enpä odottanu ihan noin suurta menestystä! :o

   Poista
 4. Mieluisia ylläreitä! :-DD Shiisti.

  VastaaPoista
 5. Kissat osaavat yllättää! Paljon onnea teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huomenna juhlitaan Ylpön menestystä vappusimalla ja munkeilla ;) voittajalle ja kaverillekin tietty katkarapuja!

   Poista
 6. Ihan mieletöntä! Onnittelut!
  Taitaa neiti lähteä uudemmankin kerran näyttelyesineeksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmissa olis heinäkuun näyttely espoossa. Luulen että se saa sitten Ylpön osalta riittää ja hän pääsee viettämään oloneuvoksen leppoisia päiviä :)

   Poista
 7. Onnea Onnea!! Huippu juttu! Ylppö on kyllä niin kaunis, että ansaitsi kaikki palkinnot :)

  VastaaPoista