perjantai 20. huhtikuuta 2012

Muuttoriehuntaa

HUHHUH! Nettipimennosta selvittiinkin jo tänään. Postipoika toi klo 21:20 uuden modeemin. (Kummalliset työajat muuten postiläheteilläkin...)

No nyt sitten niitä lupaamia kuvia. Kissat olivat heti uudessa kodissa kuin kotonaan, juuri niinkuin pitääkin. Toki ensin oli pientä haistelua ja tutkiskelua joka kuuluu asiaan. Yleensä Ylppö murisee Stellalle vieraaseen paikkaan mennessä, mutta nyt sitäkään ei tapahtunut. Liekö tutut esineet ja hajut niiden mukana helpottivat sopeutumista.

Ensimmäinen päivä meni kissoilla melkeinpä nukkuessa, onhan yökyläily kollin luona kuitenkin melko rankkaa hommaa. Toisena päivänä sitten riehuttiinkin oikeen olan takaa ja sainkin yhtenään olla suoristelemassa mattoja. Aivan kuin kissatkin olisivat olleet yhtä innoissaan lisätilasta, kuten mekin. Onhan 47 neliöisessä hieman eroa tähän 64 neliöiseen...

No mutta niin niitä kuvia. Tosiaan toisena päivänä showpainijat olivat jo täysin kotonaan:

Ylppö ja hiiri

Stella ja matto rullalla

 Painiotteita

Kuka on tän kodin pomo?!

Kyllä Stellakin osaa!

Ylppö löysi heti erinomaisen lintujentiirailupaikan!

(Olen hieman eri mieltä paikan erinomaisuudesta,
sillä kaihtimet ovat tuossa hommassa koetuksella.)

8 kommenttia:

 1. Mahtavia ilmeitä, ei tunnu muutto traumatisoineen täpläjengiä. Ylpöllä ei päätä huimaa. Mukavaa viikonloppua uudessa kodissa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin :) Ylppö on mestari korkeanpaikan leiriläinen ;)

  VastaaPoista
 3. Onpa siinä tiirailupaikka. En osaa edes kuvitella, miten sinne pääsee.

  VastaaPoista
 4. Tytöt näyttävät kotiutuneen paremmin kuin hyvin.
  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille uuden kodin toivottajille :)

  VastaaPoista
 6. Kokemuksen rintaäänellä ja kahden bengalin omistajana suosittelen tikapuiden rakentamista, jotta tiirailupaikalle on helppo siirtyä. Paikka on niiiiiin upea, ettei sen käyttö ainakaan tule vähentymään... Mielikuvitus on rajana tikapuiden mallista, kunhan ovat tukevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai kiipeilypuu tuohon viereen voisi olla kätevä :) Heitin vanhan puun muutossa roskiin ja nyt olisi hakusessa sellainen kattoon asti ylettyvä... jospa saatais vaikka ite väkerrettyä sellasen!

   Poista