tiistai 7. helmikuuta 2012

Sylinvaltaajat

Kuten aiemmin mainitsin, niin meillä kumpikaan ei aiemmin ole juuri sylissä viihtynyt. Ylppö nyt välillä kun sille päälle sattuu, mutta hyvin harvoin. Viime päivinä on kuitenkin tapahtunut kummia ja kissat ovat olleet sylissä yhtäaikaa. Niin hyvät ystävykset Stella ja Ylppö eivät ainakaan vielä ole, että ne nukkuisivat yhdessä kerällä. Mikä on syynä tähän yht'äkkiseen sylivimmaan??? :o


Henkilökunta on totaalisen kyllästynyt vanhalla pokkarilla ja puhelimella kuvaamiseen ja on täten harkinnut uuden kameran ostoa, jotta vaihdikkaista kissoista saataisiin muitakin kuin rakeisia nukkumiskuvia. Hyviä vinkkejä kameroista otetaan vastaan!

4 kommenttia:

 1. Mä ostin kans joulun jälkee järkkärin ku pokkarilla ja kännykällä kuvaaminen alko ärsyttää :) Ostin Nikon D3100-kameran, missä tuli yks objektiivi mukana :) Ihan hyviä kuvia sillä ainakin tulee näin alottelijalla x) Ja helppokäyttönen on mun mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain amatöörijärkkäriä oon miettiny just :) Oon kyllä aiemmin järkkärillä kuvannut/opiskellut koulussa sitä, mut en koe tarviivani mitää kauheen kallista kissakuvailuun :D

   Poista
 2. On erityisen mukavaa nähdä juttuja syleistä innostuvista kissoista - lisää toivoa, että saisi omansa vapaaehtoisesti tassuttelemaan syliin. Hauska kuva, kun molemmat, tai kaikki kolme, näyttävät niin nuupahtaneilta.

  VastaaPoista