maanantai 5. joulukuuta 2011

Mitä isompi ensin, sitä pienempi perässä.

On ollut hauskaa seurata täplätyttöjen yhteiselämää. Ennen Stellan tuloa Ylppö juonitteli meidän päänmenoksemme vaikka minkälaisia kepposia, mutta Stellan kotiutumisen jälkeen ne ovat selvästi laittaneen täplikkäät tassunsa yhteen ja juonittelevat näin ollen nyt yhdessä. Toinen loikkaa keittiön pöydälle pudottaakseen (esim. toissapäivänä) vastaleivotut croissantit lattialle ja toinen ottaa alhaalla vastaan. Ei ole ollenkaan tavatonta, että sohvan alta löytyy leipää, tai sitten niinkuin eräänä päivänä lihanpaistomittari..?!

Ylppö ei ole koskaan ollut mikään suursyömäri tai perso ruualle, mutta nyt tilanne on jostain syystä muuttunut. Stella taas ryntää heti keittiöön sikeimmiltä uniltaankin, jos ja kun kuulee jääkaapinoven aukeavan.

Ylppö on opettanut Stellalle myös muita yleishyödyllisiä askareita. Esim. "Näin avaat laatikon:" ja kuunteluoppilas siinä vieressä.


Tyttöjen lempinukkumapaikka on eteisen kaapin päällä olevassa pesässä. Nykyisin pesä on käynyt ilmeisen pieneksi, sillä molemmat täpläpallot eivät mahdu sinne yhtäaikaa. Tai sitten Ylpön ego on liian suuri mahtuakseen saman kaapin päälle "teinin" kanssa ja niinpä yleensä luovuttaakin paikan Stellalle.

Kaapin päälle hyppäämisessäkin otetaan mallia vanhemmalta:


Ylppö-punakuono toivottaa kaikille loistokasta pikkujouluaikaa!

5 kommenttia:

 1. Onpa hauska kaksikko! Meilläkin tapahtui tota, että osaavampi tiputtaa alas ja toinen kuljettaa kauemmas rikospaikalta.

  Loistokasta pikkujouluaikaa Ylpön poppoollekin!

  VastaaPoista
 2. Olenkin aina sanonut, että hyvä opettaja on kaiken alku! Loistavaa opetustoimintaa teillä :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin ollaan kyl huomattu, että Ne opettavat toisiaan... Toisaalta hyvä juttu (esim. Mustan kotiutumisessa), toisaalta ei niin hyvä...

  VastaaPoista
 4. Heh, ihana toi laatikonavaus :D

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia! Toinen katsoo tarkasti mallia! :D Ja noinhan se todellakin tapahtuu.. isommat opettavat pienet "pahoillekin" tavoille. :)

  VastaaPoista